De är i final i "Love island Sverige" 2023

Alla finalister i "Love island" Sverige 2023.
Här är alla finalister i "Love island" Sverige 2023. - Foto: Jakob Dahlström/TV4 och TV4.
Dela på Pinterest
Årets säsong av "Love island" Sverige har nått sitt slut och årets vinnare ska koras. Tre par har tagit sig till final, men endast ett par kan vinna. Här är alla finalister i "Love Island" Sverige 2023.

Efter en och en halv månad av dejtande i den lyxiga villan i Dominikanska Republiken, har det blivit dags att ta med kärleken hem till Sverige. Det har blivit dags för final i dejtingprogrammet "Love island"

Under säsongen har tittarna bjudits på kärleksfulla ögonblick, spännande tävlingar och oväntade parindelningar. Tre par har inte bara funnit kärleken, de har även lyckats charma tittarna och därmed fått stanna kvar i programmet. 

Deltagaren tvingades till operation

Ett par som gjorde ett starkt intryck hos tittarna var Isabelle "Bella" Oskarsson och Ikenna "Ike" Abika. Paret fann varandra tidigt på säsongen, men skiljdes åt när Bella tvingades till akut operation mitt under inspelningen. Samtidigt som Isabelle senare gjorde comeback i programmet, kom hon med beskedet att hon behövde åka hem till Sverige. 

– Det är för min hälsa, så jag måste tyvärr lämna er alla, det är jättejobbigt för mig med ge aldrig upp hörni, säger Isabelle i programmet. 

Läs mer: Känslosamt avsked när Isabelle lämnar "Love island Sverige"

Ikenna valde att lämna programmet tillsammans med Isabelle. I dagsläget verkat paret att ha fortsatt sin kärlekresa och syns flitigt tillsammans på sociala medier. 

Finalen i "Love island Sverige" 2023:

26 deltagare har blivit till sex och därmed är det tre par ska göra upp om vinsten i svenska "Love island"

  • Adrian Podde och Celine Axman
  • Andreas Deak och Nicci Hernestig 
  • Emil Renmarker och Frida Hartman