Han fick komma tillbaka till "Farmen" 2023

Artin Ghookassi, Viktor Bergström och Christoffer Hammarlöf i "Farmen" 2023.
Artin Ghookassi, Viktor Bergström och Christoffer Hammarlöf tävlade om en plats tillbaka in i "Farmen" 2023. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Efter intensiva tävlingar och en rejäl festkväll har Artin Ghookassi, Viktor Bergström och Christoffer Hammarlöf gjort upp om platsen tillbaka in i "Farmen" 2023. Det här blev vinnaren i "Torpet".

Det blev ett snopet avslut för "Farmen"-deltagarna Christoffer Hammarlöf, Viktor Bergström och Artin Ghookassi när samtliga fick lämna tävlingen. Chansen att tävla om en halv miljon kronor var då utom räckhåll – tills programledaren Anna Brolin kom med beskedet att deltagarna fick möjligheten att tävla sig tillbaka. 

– Ni tre ska bege er till "Torpet" och där kommer ni att få en andra chans att ta er tillbaka till "Farmen", men det finns bara en plats, sa hon i programmet. 

Läs mer: Chockbeskedet: Tre personer åker ut ur "Farmen" – samtidigt

Viktor om att lämna "Farmen"

Viktor som trodde att han satt säkert i tinget med sin roll som storbonde samt sina fem amuletter, var märkbart besviken efter förlusten. 

– Det var surt. Det är som att man har förlorat allt och att man har spelat sina kort rätt tills att någon väljer klippa sönder kortleken. Det var fullständig katastrof och sjukt jobbigt, sa Viktor Bergström. 

Läs mer: Efter kritiken – Viktor Bergström lämnar Farmen: "Katastrof"

Vilda festkvällen

Under tiden i "Torpet" byggde Artin, Christoffer och Viktor en stark vänskapsrelation. De hann avverka en rejäl festkväll, där deltagarna fick i sig en hel del alkoholhaltiga drycker. Festen uppskattades av tittarna som skrattade gott åt de bjussiga deltagarna. 

"Underhållning grabbar, gravade ihjäl mig!", skrev en tittare på Instagram. 

"Bästa avsnittet i torpets histori", skrev en annan. 

Läs mer: Tittarna reagerar starkt på galna "Torpet"-festen: "Så jävla..."

Han vann i "Torpet"

Men det var varken festkvällen eller vänskapen som förde deltagarna till "Torpet". Under några dagar tävlade de om en plats tillbaka in i "Farmen" och efter några jämna och spännande kamper var en vinnare till slut korad. Artin Ghookassi åkte ut i semifinalen och i finalen vann Viktor Bergström framför Christoffer Hammarlöf. 

Viktor Bergström kommer därför återvända tillbaka till "Farmen" för att tävla om en halv miljon kronor.

– När Anna berättade att jag hade vunnit så kunde jag först inte förstå det, sa Viktor efter beskedet.

Läs mer: Efter sveket i "Farmen" – så ser relationen mellan Viktor och Eddie ut idag