Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kommentarerna om utseendet: "Är gräsliga"

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kommentarerna om sitt utseende. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Tim Aro/TT.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso får ofta peppande och kärleksfulla kommentarer från sina hängivna följare. Men efter en hånfullt ifrågasättande väljer hon att ge svar på tal.

Multientreprenören Bianca Ingrosso håller ständigt många bollar i luften och anses av många vara en av Sveriges främsta influencers. För sina över en miljon följare på sociala medier delar hon öppet med sig av sitt händelserika liv, oavsett om det handlar om framgångar, hjärtekross eller skönhetsingrepp. En salig blandning med andra ord. 

Rykten och påståenden i Ingrossos kommentarsfält

Men en stor följarskara har även resulterat i en hel del pekpinnar från fansen. I Bianca Ingrossos kommentarsfält på Instagram syns med jämna mellanrum olika personer som delar sina åsikter om influencern, inte minst om hennes utseende. Nyligen inkom hånfulla yttranden som handlade om Biancas ögonbryn. 

"Vad har du gjort med dina ögonbryn????? Sluta med att spruta in saker i ansiktet så kanske de går tillbaka till normalt", löd en av kommentarerna. 

Bianca Ingrosso slår tillbaka mot kommentarerna 

Efter de återkommande kommentarerna fick Bianca Ingrosso nog och gav följarna svar på tal. I en händelse på Instagram berättade hon bland annat att placeringen av ögonbrynen är ett ärftligt ansiktsdrag som hon fått av sin pappa Emilio Ingrosso

"Måste bara klargöra då jag får säga detta vareeeeeenda dag. Jag har ett naturligt lyft vid mina bryn, ärvt av min far :) Av botox åker de ner och jag ser arg ut. Så om ni ska kommentera att mina bryn är gräsliga så är det mitt naturliga utseende som ser ut så :) tack för mig", skrev hon. 

Foto: Instagram.

Utseendekomplex

Ingrosso talade senare ut om att händelsen och att det lett till att hon fått komplex över ögonbrynen. 

"Fick liksom extra mycket komplex för dem nu tack vare er haha. Vet att jag alltid försöker sminka "ned" dem då jag redan har komplex pga att de är böjda uppåt och inte så mjuka", skriver hon och fortsätter: 

"Ser att det jämförs med bilder från när jag var typ 20... Jag ser självklart annorlunda ut nu för jag snart är 30". 

Dyra skönhetsbehandlingen som Bianca Ingrosso brukar göra

När det kommer till skönhetsingrepp som Bianca Ingrosso har gjort, har hon tidigare berättat att hon har  fillers i läpparna, botox i pannan och opererat brösten. Utöver det delar hon ofta bilder från sina LPG-behandlingar, en sorts bindvävsmassage som sägs reducera celluliter och minska svullnader. 

Läs mer: Bianca Ingrosso visar upp dyra skönhetsbehandlingen – så många tusenlappar kostar den