Zara Larsson delar video från Coachella: "Hög som fan"

Zara Larsson delar video från Coachella: "Hög som fan"
Zara Larsson. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Årets upplaga av den populära festivalen Coachella gick nyligen av stapeln. En av personerna på plats är svenska Zara Larsson, som på sociala medier delar med sig av ett och annat från sin vistelse. Läs mer här!

Zara Larsson har, som många andra kända personer, befunnit sig på festivalen Coachella de senaste dagarna. Festivalen äger rum i Indio, Kalifornien, och har som tradition att gästas av en rad olika världsartister. På Coachella-scenen i år syntes bland andra Burna Boy, Labrinth och Willow Smith. 

Zara Larsson på Coachella 2023

I publikhavet vistades nämnda Zara Larsson, som publicerat en hel del från sin festivalvistelse på Instagram. Artisten har både publicerat bilder och små klipp som visar hur hon ser ut att njuta av sin tid på festivalen. Det kan även ha intagits en och annan drog från Larssons sida, det är åtminstone det hon själv berättar på Instagram.

"Hög som fan"

Till en video som hon postat på sin Instagram Story skriver hon att hon hade väldigt kul när hon tittade på när Frank Ocean tog plats på Coachella-scenen. Hon förklarar även att hon inte vet om hennes känsla berodde på att hon umgicks med trevliga personer – eller om det berodde på att hon var "hög som fan". 

"Jag vet inte om det var för att jag var hög som fan eller hade det bästa sällskapet i publiken men jag hade personligen så kul på Frank", skriver Zara Larsson till ett klipp där hon syns dansa och twerka på festivalen.

Om det faktiskt är så att Zara Larsson är hög på videon, det låter vi vara osagt. 

Video på när Zara Larsson dansar på Coachella. Till videon skriver hon bland annat att hon varit "hög som fan".Foto: Skärmdump/Instagram

Lästips: Zara Larsson om kritiserade klädmissen på P3-Guld: "Olyckligt"

Lästips: Kritikstorm mot Zara Larsson efter uttalandet: "Hoppades på mer från dig"