Sanna Guidetti blev erbjuden stor summa pengar för att delta i Masked Singer: "Tjatat"

Sanna Guidetti berättar att Masked Singer tjajat på henne för att de vill att hon ska vara med i programmet samt att hon blivit erbjuden en stor summa pengar för att ställa upp. - Foto: Instagram/@sannaguidetti, Ali Lorestani/TT
Dela på Pinterest
Sanna Guidetti i Masked Singer? Kanske blir det en verklighet om hon till slut tackar ja. Nu avslöjar hon nämligen att produktionen har tjatat och erbjudit en stor summa pengar för att hon ska vara med. Läs mer här!

Sanna Guidetti driver podcasten Högt i tak tillsammans med sin bästa vän och kollega Rosanna Charles

Duon har känt varandra i många år, men det var inte förrän i våras som de startade igång podden och började dela sina samtal i eten. Men faktum är att podcasten inte är det enda vännerna har som gemensamt arbete. 

Sanna Guidetti erbjuden plats i Masked Singer

Rosanna är nämligen inte bara Sannas vän och poddkollega, utan också hennes manager – ett jobb som medför att Rosanna har stenkoll på vilka jobb Sanna tar sig an.

Jobbet som manager har även som följd att hon har kännedom om vilka jobb Sanna inte tackar ja till. Ett av de uppdrag som Guidetti nekat är att vara med i Masked Singer, det avslöjas i det senaste avsnittet av podcasten Högt i tak.

Masked Singer har ju tjatat. Fan vad de tjatade, berättar Rosanna i avsnittet och Sanna flikar in:

– De har tjatat på.

"Sjusiffrigt belopp"

Därefter avslöjar duon att Sanna Guidetti till och med blivit erbjuden en stor summa pengar för att vara med i programmet. 

– Men det var ändå ett sjusiffrigt belopp som erbjöds, säger Rosanna Charles. 

– Alltså sjusiffrigt, poängterar Sanna Guidetti. 

LästipsSanna Guidetti ryter ifrån efter hatet mot John: "Fel på människor"