Bella Anderssons ord efter vinsten i Paradise hotel: "Reality är tragiskt"

Bella Andersson kastade kulan Paradise hotel 2023 och lämnade därmed 200 000 kronor rikare.
Bella Andersson kastade kulan Paradise hotel 2023 och lämnade därmed 200 000 kronor rikare. - Foto: Pressbild/fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree och PlutoTV.
Dela på Pinterest
Bella Andersson vann Paradise hotel 2023 men efter programmet valde hon att ta avstånd till reality-världen. På Instagram berättade vinnaren om livet efter dokusåpan och varför hon vill att de stannar i det förflutna.

Två år efter inspelningen, fick den 15de säsongen av Paradise hotel se dagens ljus. Det var med blandade känslor hos deltagarna att programmet skulle visas efter så lång tid, inte minst hos vinnaren själv. 

Läs mer: Paradise hotel är tillbaka – här är alla deltagare

Bella Andersson kastade kulan i Paradise hotel: "Kom hit för hämnd"

Efter en minst sagt händelserik säsong av Paradise hotel var det till slut Gabriella "Bella" Andersson och Casper Wolter som stod som slutliga vinnare av programmet. Andraplatsen kammade Olle Axeland och Nicole Kikabidze hem.

Vinnarna möttes då i den traditionsenliga kulceremonin, där Bella valde att kasta kulan och fick lämna hotellen 200 000 kronor rikare. Casper lämnades lottlös. 

– För att mitt hjärta krossades i det här hotellet och jag kom hit för hämnd, sa vinnaren i programmet.

Läs mer: Vinnaren av Paradise hotel 2023 – kulan kastas

Vinnaren tar avstånd från Paradise hotel: "Tragiskt"

Det har nu passerat två år sedan den egentliga vinsten ägde rum och i dagsläget arbetar Bella Andersson som PT och kostrådgivare av vinnarens sociala medier att döma. Hon har även funnit kärleken i Alexander Skoglund, som även han deltog i säsong 15 av Paradise hotel

När det stod klart att säsongen, som spelades in 2021 skulle visas, var Bella en av deltagarna som valde att ta avstånd från programmet. 

"Det förflutna kapitlet är stängt. Jag valde att växa upp och ta tag i livet", skrev hon i februari på Instagram.

Foto: Instagram/@bellaandeersson.

Efter att finalen visades den 7 juni 2023, valde Gabriella "Bella" Andersson, som inte har gjort några intervjuer kring programmet, att återigen ge svar på tal kring programmet. Hon berättar bland annat att hon lever ett helt annat liv idag och vill fokusera på karriären och att bilda familj. 

"Jag vill inte ha något med reality att göra, det är otroligt lång tid sen vi spelade in detta. Många av oss ville inte att det skulle sändas och jag är en av dem", skriver hon och fortsätter sedan: 

"Reality är tragiskt". 

Foto: Instagram/@bellaandeersson.