Tully Levy Yayik - Nyheter, artiklar, reportage och video

Tully Levy Yayik


Här kan du läsa mer om influencern och poddaren Tully Levy Yayik.


När är Tully Levy Yayik född?


Tully Levy Yayik är född 11 juni 1991.


Var föddes Tully Levy Yayik? 


Hon är född i Italiens huvudstad Milano men är uppvuxen i Bromma utanför Stockholm. I dagsläget är hon bosatt i Stockholms innerstad tillsammans med hennes fästman David och parets två döttrar Elle och Faye. 


Hennes fullständiga namn är Tolunay Levy Yayik och hon är en av två kvinnor i Sverige med det namnet. Hon använder dock Tully som tilltalsnamn.


Tully Levy Yayik: Familj


Hennes familj består av mamma, pappa och en yngre syster vid namn Ilkay som är född 1994.


Tully Levy Yayik driver podcast med Nicole Falciani 


Tully är mest känd för podcasten “Nej men ärligt” som hon driver tillsammans med vännen och influencern Nicole Falciani. De startade podcasten ihop i mars 2022 och släpper två avsnitt i veckan där de pratar om allt mellan himmel och jord. 


Tully har jobbat med Isabel Adrian


Tidigare har hon setts tillsammans med Hollywoodfrun Isabel Adrian då hon arbetade som hennes assistent och hon syntes några gånger i realityserien “Svenska Hollywoodfruar”. Hon har även arbetat för influencern Hanna Friberg innan hon började fokusera på sina egna sociala medier.


Tully Levy Yayik: Utbildning


Ett år efter studenten började Tully studera en fyraårig statsvetenskap-och socialantropologiutbildning på Stockholms Universitet. Hon har dock inte någon examen än, utan avslutade sina studier tidigare än så.


Vad heter Tully Levy Yayik på Instagram och Youtúbe?


På Instagram hittar du henne under namnet @tullyyayik där hon har omkring 14 000 följare. Hon har även en Youtube-kanal där hon lägger upp härliga och ofiltrerade videos från sitt liv. På Youtube heter hon Tully Levy Yayik. 

1