Efter romansryktet med Phillipe Cohen – Bianca ger svar på tal

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i nästan tio år. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och STELLA Pictures/Patrik Österberg.
Dela på Pinterest
Nästan ett år efter uppbrottet med Phillipe Cohen, misstänkte Bianca Ingrossos följare att paret hittat tillbaka till varandra. Nu svarar hon på dejtingryktet.

Mångsysslaren Bianca Ingrosso håller ständigt många bollar i luften och syns ofta i samband med nya projekt. På det privata planet har hon nyligen påbörjat renoveringen av sin lyxlägenhet på Östermalm och har själv utryckt att hon är i en bra fas i livet. 

– Jag är så genuint pirrig konstant. Jag somnade klockan 07 imorse för jag inte kunde sova under natten och vaknade klockan 08 och jag är absolut inte trött för jag är så pirrig och så kär, sa hon i en video på Youtube.

Läs mer: Bianca Ingrosso om husköpet: "Otroligt idylliskt"

När det kommer till kärlekslivet har Bianca inte bekräftat någon ny partner efter uppbrottet med expojkvännen Phillipe Cohen. Det var i augusti förra året som det stod klart att paret gått skilda vägar efter en på- och av relation i närmare tio år. 

Läs mer: Bianca Ingrosso avslöjar: Därför tog det slut med Phillipe Cohen

Är Bianca och Phillipe tillsammans igen?

Nu tror följarna att paret har återförenats. Efter att Bianca delade en bild på Instagram där hon bar en grå skjorta och skrev texten "Hans skjorta", drog flera följare slutsatsen att det var Phillipes skjorta. 

Men nu är det slutspekulerat. I en intervju med norska Dagbladet väljer hon nämligen att 

– Nej! Nej! Vi är bara vänner, det är över, säger hon till tidningen. 

Om det finns någon annan kärlek i Biancas liv, väljer hon att hålla för sig själv. 

– Det är hemligt. Men jag har det bra.