Victoria's Secret-modellen har fått barn – första bilden på bebisen

Supermodellen Karlie Kloss har fött sitt andra barn
Supermodellen Karlie Kloss har fött sitt andra barn! - Foto: Instagram @karliekloss / Stella Pictures / ddp / abaca press
Dela på Pinterest
Supermodellen Karlie Kloss har välkomnat sitt andra barn till världen med maken Joshua Kushner, se första bilden här!

Bebislycka för amerikanska supermodellen Karlie Kloss, 30, som äntligen välkomnat sitt andra barn till världen tillsammans med maken Joshua Kushner, 38. 

Det var under MET-galan 2023 som före detta Victoria's Secret-modellen först avslöjade nyheten för offentligheten. Hon visade upp kulan i en svart klänning från lyxmärket Loewe och berättade glatt att den tidigare sonen, Levi, skulle bli storebror.

Läs mer: Supermodellen har blivit mamma: "Nytt kapitel i livet"

Lämnade Victoria's Secret på grund av deras ideal

Karlie jobbade för Victoria's Secret under flera år och blev an av deras omtalade "angels". Hennes sista show  va 2017 och hon valde därefter att avsluta sitt arbete med företaget. Sedan dess har hon förklarat att hon ville gå vidare på grund av budskapet varumärket skickar till unga tjejer om vad skönhet innebär.

"Anledningen till att jag bestämde mig för att sluta arbeta med Victoria's Secret var att jag inte kände att det var en bild som verkligen reflekterade vem jag är och vilken typ av budskap jag vill skicka till unga kvinnor runt om i världen om vad det innebär att vara vacker.", säger Kloss till brittiska Vogue. 

Läs mer: Victoria's secret i konkurs i Sverige – miljonförluster 

Första bilden på bebisen

Efter en uppmärksammad graviditet har Karlie Kloss äntligen fött sin andra bebis och blivit tvåbarnsmamma!

Maken Joshua delar första bilden på bebisen, som föddes 11 juli, på Instagram och skriver 

"Välkommen till världen".