Benjamin Ingrosso släpper klädkollektion – med pastarecept

Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrossos matintresse visar sig i artistens "merch"-kollektion. - Foto: Jonas Ekströmer/TT och STELLA Pictures/Nisse Nilsson.
Dela på Pinterest
Att Benjamin Ingrosso är en matfantast är det ingen som har missat. Nu släpper artisten "merch" med carbonararecept tryckt på ryggtavlan. Se kollektionen här.

Med en krögare till pappa, och krögare till storebror, råder det ingen tvekan om att passionen för mat ligger i blodet hos Benjamin Ingrosso. Förutom att han ofta och mycket delar med sig av sina restaurangupplevelser och favoritmaträtter på sociala medier, har Ingrosso även briljerat med sina egna kunskaper i matlagningsprogrammet Benjamin's.

Läs mer: Allt om Benjamin Ingrosso: Uppväxt, karriär och kärlekslivet

Talar om recept på sina spelningar

I programmet kombinerade låtskrivaren mat med musik, något som Ingrosso även tycks göra på sina spelningar. Under sommaren 2023 befinner han sig på turnén "Allt det vackra" och även på scen, kan Benjamin inte låta bli att prata om sitt stora intresse. 

– Sönderkokt spagetti med, lyssna på det här, ketchup. Enda gången Benjamin Ingrosso äter pasta med ketchup är när morfar lagar överkokt spagetti, det är med kärlek, sa Benjamin under en konsert på Liseberg, Göteborg. 

Läs mer: Benjamin Ingrossos på turné – här kan du se honom

Benjamin Ingrosso släpper klädkollektion

Att passionen sträcker sig ut i fingertopparna råder det ingen tvekan om och kanske var det därför inte helt oväntat att Benjamin Ingrosso släppte en klädkollektion där mat hyllas. I samband med sin sommarturné släppte artisten nämligen "merch" som, förutom tryck på sitt namn och låtar, även innehöll en t-shirt med pasta med recept på ryggen. 

"Till alla er som har frågat om möjligheten att få tag i kläderna från ”Allt det vackra” har vi nu gjort så att det går att få tag i online!", skrev Ingrosso på Instagram. 

Här köper du Benjamin Ingrosso merch

Vart kan du köpa Benjamin Ingrossos "merch" då? Det gör du på turnéns "merch"-hemsida.