Paradise Hotel- och Bachelor-profilerna bekräftar kärleken: ”För bra”

Realityprofilerna bekräftar nya kärleksrelationen
Realityprofilerna bekräftar nya kärleksrelationen. - Foto: Stella Pictures / Instagram @jesperbengtson
Dela på Pinterest
Nu berättar realityprofilerna Jesper och René om den glada nyheten och visar upp kärleksbeskedet på Instagram under en romantisk semester.

Efter sin tv-debut i Temptation Island var Jesper Bengtsson, 27, med i den populära dokusåpan Paradise Hotel två gånger. 

Nu har realityprofilen gått ut med den glada nyheten om att han hittat kärleken i ingen mindre än en av deltagarna, och "finalisterna", från senaste säsongen av svenska BachelorRené Rehnqvist, 26.

Läs mer: Paradise hotel-profilen väntar sitt första barn

Delade nyheten på Instagram

I ett inlägg på Instagram delade Bengtsson en serie kärleksfulla bilder tillsammans med nya kärleken och skriver att Rehnqvist är "on fire". 

"Vet att hon är för bra för mig men säg inget till henne", tillägger han sedan.

Kända genom realityprogram

Jespers medverkan i Temptation Island ledde därefter till två säsonger i Paradise Hotel. Han tog sig till finalveckan båda gångerna och stod som vinnande par tillsammans med Hannah "HK" Klostermann år 2019. Däremot förlorade han vinstpengarna när hon valde att offra honom för att få mer själv.

Nu har han lämnat tv-karriären bakom sig och arbetar som personlig coach.

René var med i senaste säsongen av svenska Bachelor. Hon började med att dejta Christoffer Levi och sedan Christian Nicolaisen. Hon stod som en av de två sista valen för Christian, men blev till sist bortvald.

Läs mer: Efter "Bachelor" 2022 – så ser relationerna ut idag

Läs mer: Kritik mot "Bachelor"-Christian efter hångelbonanza: "Demon"