Bachelor-paret avslöjar könet på bebisen: "Älskar dig redan"

Bachelor-paret avslöjar könet på bebisen!
Bachelor-paret avslöjar könet på bebisen! - Foto: STELLA Pictures/Charlotte Brunze/Instagram @idanordfors
Dela på Pinterest
Sebastian Martinsson och Ida Nordfors blev ett par i Bachelor 2021. I juli gick paret ut med nyheten om att de väntar sitt första barn, nu avslöjar de könet i en fin video på Instagram.

Under Bachelor 2021 var Sebastian Martinsson, 30, en av killarna som letade efter kärleken. Efter en lång säsong med många olika dejter så var det Ida Nordfors, 26, som slutligen vann hans hjärta. 

Sedan parets medverkan har kärleken spirat och efter att paret köpt ny lägenhet tillsammans gick de kort därefter ut med den glada nyheten – de ska få barn!

Avslöjar könet på Instagram

Det var i mitten av juli som paret gick ut med nyheten om bebisen på Instagram. De har hållit ihop sedan 2021 och varit öppna med sin barnlängtan.

Nu har de även gått ut med könet, och i en hjärtevärmande video får vi se att deras första barn kommer att födas som en pojke. 

Tuffa tiden i början av året

I början av året gick Ida ut med att hon hade genomgått ett plötsligt missfall två månader in i graviditeten. 

"Detta året började inte riktigt som jag och Sebastian hade hoppats..." Skrev hon på sin Instagram.

Då hennes kropp inte hade förstått att fostret slutat leva gick så levde hon med tron om att hon fortfarande var gravid i flera veckor. Hon skriver att chocken kom som en käftsmäll.

"Sorgen över all förväntan och all längtan som hunnit byggas upp tog över hela mig. Som barnmorskan sa: "det var ju inte såhär det skulle bli"

Så mår Ida efter tuffa tiden 

Lyckan över att paret lyckats bli med barn igen är total, men på Instagram skriver Ida att den första trimestern har varit tuff.

"Första trimestern. Hur var den för er? För mig var den skit. Veckor fyllda av oro, illamående, en kropp som inte vill nånting och mycket känslor av ensamhet. Missförstå mig rätt - att vara gravid är fantastiskt och jag är så tacksam och glad för hur min kropp skapar ett liv?!! Så sjukt häftigt - men med det sagt, inte konstigt att den mår piss emellanåt? Så mycket som händer i kropp och själ som är nytt, främmande och läskigt. Inte bara vackert och härligt."

Vi säger stort grattis till bebislyckan och önskar Ida och Sebastian all lycka inför framtiden!