Klara Elvgren upptäckte graviditeten på inspelningen av dejtingprogrammet

Klara Elvgren.
Klara Elvgren fick reda på att hon var gravid under inspelningen av True Love Sverige. - Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund och Caisa Rasmussen/TT.
Dela på Pinterest
Klara Elvgren blev mamma till dottern Ivy i början av juni 2023. På Instagram berättar hon om när hon fick reda på graviditeten – som var mitt under inspelningen av True Love Sverige.

Influencern och programledaren Klara "Tanbyklara" Elvgren och pojkvännen Jhon Arboleda fick en annorlunda start i sin relation. Paret möttes första gången i dejtingprogrammet FBOY Island, där Klara var programledare och Jhon var deltagare. Det blev ingen kärlek mellan dem i programmet, eftersom de var där av andra anledningar, men väl hemma från inspelningen träffades de under en utekväll och föll pladask för varandra.

– Från den dagen satt vi ihop, har Jhon tidigare berättat i Klara och Alice Stenlöfs podcast Vad fan hände?.

Klara Elvgren och Jhon Arboledas dotter Ivy

I början av 2023 kunde paret berätta att de skulle bli föräldrar. Klara Elvgren delade nyheten på sin Instagram med texten: 

"2023, du kommer ge mig allt jag någonsin drömt om". 

Drygt ett halvår senare, den fjärde juni, föddes parets första barn. En dotter som fick namnet Ivy Rose.

Läs mer: Klara Elvgrens ärliga ord efter frågan om flera barn: "För oss..."

Upptäckte graviditeten på inspelningen av True Love Sverige

Ungefär Tio avsnitt in i den andra säsongen av True Love Sverige stod det klart att programledaren Malin Gramer tvingades lämna inspelningen. Istället klev Elvgren in för att leda dejtingprogrammet

Läs mer: True Love Sverige – alla deltagare

I samband med programledarskiftet avslöjade Klara att det var på inspelningen som Klara fick reda på att dottern Ivy låg i magen. 

"Dagarna efter fick jag reda på att lilla Ivy låg i magen och jag var alltså gravid. Så denna inspelning var väldigt speciell för mig för det var här jag fick reda på det lilla miraklet", skriver hon i en händelse på Instagram. 

Tidigare berättade hon även att True Love Sverige spelades in under september/oktober 2023. 

Foto: Instagram/@tanbyklara.