Fansen i chock efter Zara Larssons Tiktok-video: "Sånt händer bara inte"

Artisten Zara Larsson.
Zara Larsson vann en resa till Disney land – via internetlänk. - Foto: STELLA Pictures/Avalon och Pontus Lundahl/TT.
Dela på Pinterest
Zara Larsson delar ofta med sig personliga berättelser, både i intervjuer och på sociala medier. En berättelse fick följarna att tappa hakan.

Zara Larsson slog igenom redan som barn efter att hon kammade hem vinsten i TV4:s talangtävling Talang. Den då tioåriga Larsson lämnade programmet en halv miljon kronor rikare och fick därefter släppa en singel. Det stora genombrottet fick däremot vänta tills tonåren och sedan dess blivit en av Sveriges nutida största artister, släppt tre album och turnerat världen över. 

Läs mer: Allt om Zara Larsson: ålder, pojkvän och filmdebuten

Vill jobba med minst en tjej i rummet

Trots att karriären utåt sett gått på räls, har det inte alltid varit så bakom ridåerna. I en intervju med komikern Leigh FrancisShopping with Keith Lemon berättade Zara att hon utsattes för obehagliga sammanhang när hon var yngre och ny i branschen. Det handlade bland annat om olämpliga förslag och personer som rörde henne på opassande sätt. 

– Jag vill inte jobba med bara killar i rummet längre. I början gick jag bara med på det. Nuförtiden har jag åtminstone en annan tjej i rummet, sa hon i intervjun enligt Daily Mail.

Larsson är känd för att inte vara rädd att säga vad hon tycker och tänker, både vad gäller stora frågor men också mindre viktiga frågor – som hur vidare man får prata i en biosalong eller inte. Läs mer om det här. Men att artisten bjuder på sig själv på sociala medier är en sak som är säker. 

Vann resa till Disney world

Nyligen delade Zara Larsson en video på Tiktok där hon berättade om när familjen vann en resa till nöjesparken Disney World i Orland, USA – i ett lotteri. Hon var drygt åtta år gammal och hon spelade ett internetspel när en länk plötsligt poppade upp på skärmen. 

– 'Grattis! Du är vår miljonbesökare på den här hemsidan!', då visste jag inte att att klicka på något sådant kan orsaka virus. Men jag var för exalterad, så jag klickade på den, sa hon i videon.

Vidare förklarade Larsson att hon därefter skickades genom flera olika hemsidor innan och till sist fick ett nummer att ringa för att hämta sitt pris. Zaras mamma fick då prata med en dam på andra sidan luren, innan de senare fick beskedet att de vunnit en resa. 

– Några veckor senare åkte vi till Disney World i Orlando (USA) helt gratis, hotell helt gratis. Vad var ens det?, säger artisten frågandes.

I kommentarsfältet var många av Zara Larssons följare förbryllade över händelsen och överraskade att sådana typer ibland faktiskt kan vara riktiga tävlingar. 

"DE LÅTER FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT". 

"Nej men alltså huuur?? Jag vill också ha sån tur"

"Hur lyckades du hitta den enda som inte var en scam?"

"Det där är sjukt sånt där händer bara inte"

"Nu ångrar jag lite att jag inte klickade på de den knappen när jag fick samma notis"