Mest läst

Här kan du läsa mer om popstjärnan Zara Larsson

Här kan du läsa mer om Zara Larsson! - Foto: Magnus Andersson/TT, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om Zara Larssons ålder, pojkvän, filmdebut, syster, relationen med Ludwig Kronstrand och låten med Carola. Och visste du att hon håller på att utbilda sig till pilot?

Zara Larsson har inte bara tagit hela Sverige med storm de senaste åren. Hon har även tagit sig an hela världen med sin populära popmusik. 

Här kan du läsa mer om världsartisten Zara Larsson!

Zara Larssons ålder – hur gammal är hon? 

Zara Larsson är född den 16 december 1997. Hon fyllde alltså 25 år 2023.

Zara Larssons pojkvän – vem är hon tillsammans med?

Sedan Zara Larsson blev känd i sina unga tonår har hon haft flera olika pojkvänner. 

  • Ludwig Kronstrand från Hov1

När Zara Larsson fick sitt genombrott var hon tillsammans med Ludwig Kronstrand. 

Zara och Ludwig blev ett par i tidiga tonår och hade en omtalad och stormig relation. 

Idag är han medlem i musikgruppen Hov1. 

  • Modellen Brian Whittaker 

Efter att relationen tog slut, när Zara var i 20-årsåldern, träffade hon modellen Brian Whittaker. Paret bodde tillsammans i USA, men ett par år senare tog relationen slut. 

Foto: STELLA Pictures/ddp, STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
  • Dansaren Lamin Holmén

Idag är hon tillsammans med Lamin Holmén. Han är dansare och medverkar bland annat som bakgrundsdansare i Melodifestivalen. Han har även medverkat i Zara Larssons musikvideo till låten Talk about love

Lamin Holmén i Melodifestivalen. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund


Zara Larsson på Coachella 

Under våren 2023 vistades Larsson på festivalen Coachella. Hon spelade inte själv, till skillnad från festivalen Lollapalooza som hölls i Stockholm i juni samma år. Däremot hängde hon i publikhavet när en rad olika artister spelade, däribland Frank Ocean – en artist som nämndes i en av Zara Larsson Instagram posts som kom att bli mycket omtalad.

Larsson nämnde nämligen att hon var "hög som fan" under Frank Oceans spelning och att hon därför inte riktigt visste om hennes upprymda känslor berodde på att hon under konserten umgicks med härliga vänner eller om det berodde på att hon faktiskt var påverkad.

Du kan läsa mer om det här.


Zara Larsson på Tiktok och Instagram 

Artisten är aktiv på både Tiktok och Instagram. På Tiktok hittar du henne på: @zaralarsson. Även på Instagram hittar du henne på @zaralarsson

Zara Larsson i ny film på Netflix 

2024 kommer man kunna se Zara Larsson göra skådespelardebut i Netflix-filmen En del av dig. Bakom filmer står bland andra Sigge Eklund och Michaela HamiltonDu kan läsa mer om det här

Utbildar sig till pilot 

När Zara Larsson gästade Morgonpasset i P3 under våren 2023 avslöjade hon att hon höll på att utbilda sig till pilot. 

– Det krävs ju jävligt mycket plugg och jag har ju liksom aldrig pluggat en dag i mitt liv. Så vi får se hur det kommer gå, sa hon om sitt flygcertifikat då.

Zaras syster Hanna 

Zara Larsson har ett syskon, systern Hanna Larsson. Även Hanna är artist och verkar i musikgruppen Lennixx


Zara Larssons låt med Carola 

Popstjärnorna Zara Larsson och Carola Häggkvist har släppt låten Säg mig tillsammans – en cover på Carolas låt med samma namn. Carola släppte sin version av låten redan 1983. 

Zara Larsson uppmanar svenskar till att ha mer sex – med kondom

När Zara Larsson medverkade i en kampanj för kondomvarumärket Durex uppmanade hon människor att köpa kondomer då varje såld Durex-produkt gav pengar till ett projekt i Sydafrika med syfte att motverka HIV. 

"Genom att köpa valfri Durex-produkt under november skyddar man inte bara sig själv och sin partner,utan man stöttar också kampen mot AIDS i Afrika. Man kan alltså ha sex och rädda liv. Finns det något som är mer meningsfullt?", sa Zara Larsson i ett pressmeddelande.

Hon uppmanade även andra människor att ha sex med kondom och att inte vara rädda för att ta upp en kondom när det väl hettar till. 

Zara Larssons lägenhet i Stockholm – här bor hon 

För några år sedan köpte Zara Larsson en lägenhet i Stockholm. Lägenheten ligger i centrala Stockholm och är en vindsvåning med platsbyggda bokhyllor, en kamin och ett drömlikt sovrum.

Spana in bilder på lägenheten här! 

LästipsZara Larsson avslöjar sjuka summan – så mycket shoppar hon för i månaden