Tilda Törnqvist öppnar upp om svåra tiden: "Mardröm"

Tilda Törnqvist öppnar upp om svåra tiden.
Tilda Törnqvist öppnar upp om svåra tiden. - Foto: Karolina Swärdh/ STELLA Pictures & Instagram/tilda
Dela på Pinterest
Tilda Törnqvist är en Sveriges främsta TikTok-profiler. Nu öppnar hon upp om en tuff tid som hon går igenom.

Tilda Törnqvist, 27, började sin karriär i tv-programmet Paradise hotel 2021.

MISSA INTE: Nina Glimsells bröllopsbesked – med hockeyspelaren: "Dröm"

Tilda Törnqvist deltagare i Paradise Hotel 2021

Tilda blev snabbt en tittarfavorit, men säsongen uppmärksammades också av andra anledningar. Tildas säsong stoppades nämligen halvvägs igenom på grund av att man inledde en förundersökning gällande våldtäkt och sexuellt ofredande. 

Det dröjde därför flera år innan säsongen fick se ljuset, men under våren 2024 valde Viaplay att sända säsongen. 

– Vi känner av en hype bland ”PH”-fansen där de verkligen längtar efter höstens säsong. Att nu få möjlighet att släppa den tidigare säsongen på Viaplay är den perfekta uppladdningen. Och kanske kan det vara så att någon av dessa deltagare kan dyka upp även i höst, sa Joakim Franke då, innehållschef på Viaplay Group i Sverige i ett pressmeddelande som Aftonbladet tagit del av.

MISSA INTEMåns Zelmerlöw och Ciaras mysiga strandbild – inför alla

Tilda Törnqvist TikTok

Sedan Paradise Hotel har Tilda lämnat tv-rutan bakom sig. Hon är dock aktiv på både Instagram och TikTok, där hon bland annat publicerar videos tillsammans med bästisen Isa Östling, 21, och pojkvännen Sem Bloom, 22. 

I en video på TikTok avslöjar Tilda och Sem hur de träffades. I videon sitter paret och äter sushi, medan de pratar med kameran. Tilda berättar att de träffades på en nattklubb i Göteborg, där hon var den som tog det första steget. 

– Jag ser ditt födelsemärke och jag gillar ju det. Jag gillar speciella utseenden, jag tycker det är attraktivt. Och då gick jag fram till dig och pratade med dig. Och du var avvisande mot mig! Och då gick jag därifrån, säger Tilda till Sem och fortsätter:

– Sen när jag skulle gå ut så tog du tag i mig. Då säger jag bara "vad gör du!?" och går därifrån. Sen fick jag dåligt samvete och gick fram till dig igen och sa "hej". Sen gick vi hem med varandra. 

MISSA INTE: Benjamin Ingrosso erkänner brottet – videon visar

Tilda Törnqvist öppnar upp om svåra tiden

På sociala medier är Tilda öppen och hon har inga problem med att dela med sig av sig själv – även när det handlar om någonting personligt.

I en händelse på Instagram berättar hon nu att hon går igenom en svår tid. Tilda har nämligen problem med ångest och mardrömmar.

"Jag vaknar med ångest varje varje varje dag och måste liksom tvinga mig själv må bra och starta dagen. E så fkn trött på det.", skriver Tilda på en bild. 

"Har drömt mardrömmar varje natt i ett halvår att jag blir m*rdad och r@ppadd och jagad, tror inte jag mår så bra i hjärnkontoret", fortsätter hon. 

LÄS MER:

Syskonen Ingrosso syns i Italiensk tidning – här är varför

Ilska mot Bianca Ingrosso efter händelsen: ”Folk gör allt...”

stats