Mest läst

15 populära sällskapsspel – som ni kommer ha sjukt roligt med

Sällskapsspel
15 populära sällskapsspel – som ni kommer ha sjukt roligt med. Foto:
Dela på Pinterest
Förfest, fredagsmys eller en vanlig hemmakväll med gänget – maxa det med ett roligt sällskapsspel. Det är faktiskt hur kul som helst! Modette listar 15 roliga sällskapsspel att klicka hem.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Det finns klassiska sällskapsspel som Monopol och Trivial Pursuit – men det finns också många andra brädspel och sällskapsspel. En del är riktigt galna, en del kanske testar relationer, men alla lovar ett riktigt gott skratt.

Sällskapsspel

Modette listar 15 roliga sällskapsspel att klicka hem direkt. 

1.  Absolut överens

Du kanske tycker att det är självklart vilka prylar som bara måste finnas i kylskåpet – men tycker din vän, bror eller partner likadant?Du och din lagkamrat ska svara på frågor, utan att visa svaren för varandra – för varje svar som ni får lika får ni flytta ett steg framåt. Här hittar du det populära spelet.

2. Helt hysteriskt

Sjukt kul och galna skratt lovas. En spelare får ett ord, till exempel badboll. Nu ska en annan spelare som är under olika tvång, till exempel att tala med finsk brytning, försöka lista ut det hemliga ordet som den spelaren fick. Ofta gäller olika tvång samtidigt vilket gör detta till ett extremt roligt spel. Klicka hem det härifrån!

3. Med andra ord

Spelets titel säger en hel del, du ska beskriva det ord du får på en spelbricka med helt andra ord. Ett klassiskt sällskapsspel som är väldigt roligt, oavsett vem du spelar med. Här hittar den nyaste versionen av spelet här.

4. Sing Sing sällskapsspel

Ett roligt spel för dig som älskar att sjunga men även för dig som inte kan ta en ton. Två lag tävlar mot varandra där ena laget sjunger en vers från en populär låt och sedan ska det andra laget försöka sjunga vidare på låten. Spana in det här!

5. Galenpanna

Ett roligt spel där du ska försöka lista ut vilken kändis du är och var du befinner dig någonstans. Fynda det härifrån!

6. Med vilda gester

Ungefär som charader ska du gestikulera eller visa med ljud vad det är för ord du fått. Din lagkamrat ska då gissa. Sjukt roligt sällskapsspel som du hittar här.

7. Prosecco Pong

Glöm öl och beerpong – nu finns Prosecco Pong istället! Här hittar du det populära spelet.

8. Speak Out

Det här spelet kan du inte ha missat! Om du inte provat det ännu så bör du klicka hem det direkt för det är hur kul som helst. Sällskapsspelet går ut på att du ska försöka säga olika fraser medan du har ett munstycke som spärrar upp munnen. Det kanske inte låter så svårt eller särskilt roligt, men vi lovar att det är värt sina 399 kronor.

9. Sällskapsspel, Smart10

Ett prisbelönt sällskapsspel som du måste klicka hem! Spana in det här. 

10. Cards against Humanity

Underhållande partyspel för människor med sjuk humor – hysteriskt kul där du ska lägga ihop olika ord med meningar. Lite svårt att förklara kanske, men du kan läsa mer om det här.

11. När då då?

Sätt händelser, personer, platser och prylar i rätt tidsföljd. Ett sällskapsspel som både är roligt och lärorikt. Klicka hem det härifrån!

12. Sanning eller skitsnack

Kan du avgöra vad som är sant och inte? Det kanske inte alls är som du tror!Över 400 frågor där du ska kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från helt sjuka sanningar. Klicka hem spelet här.

13. Sällskapsspel – Vem vet mest? 

Vem vet egentligen mest? Nu slipper du sitta och skrika ut svaren framför TV:n och kan istället spela den populära frågesporten hemma på egen hand. Klicka hem det härifrån!

14. Mer eller mindre

Är du bra på att gissa? 300 kluriga frågor som de allra flesta inte kan svara på!Gör dig redo för en fartfylld spelkväll med massor av skratt där du helt enkelt gissar på helt sjuka saker, den som kommer närmast vinner. Klicka hem det härifrån!

15. På fem sekunder

"Säg tre saker som har ben" – det kanske inte låter så svårt men att göra det under tidspress är en rolig utmaning. Förbered dig på mycket skratt och många hjärnsläpp. Klicka hem det härifrån!

Artikelbild: Pexels/ Cottonbro

Läs mer: 

6 klassiska sällskapsspel för mysiga spelkvällar

9 festspel som får igång förfesten