Bianca Ingrosso

Här samlar vi alla artiklar som handlar om Bianca Ingrosso. Så vem är Bianca Ingrosso? Bianca Ingrosso är en influencer och entreprenör - ett välkänt ansikte för de flesta.


När fyller Bianca Ingrosso år?


Bianca har hunnit med mycket i sitt liv och startat upp många olika projekt - men hur gammal är hon egentligen? Bianca fyller år den 30 december, hon föddes 1994. Hon blir alltså 28 år i December 2022.


Biancas familj 


Bianca kommer från en känd familj där mamma är artisten och skådespelerskan Pernilla Wahlgren och pappa är krögaren Emilio Ingrosso. I familjen ingår också brodern Benjamin Ingrosso, Oliver Wahlgren-Ingrosso och Theodor Wahlgren, som är yngst. Under flera år har Bianca varit tillsammans, men också gjort slut, med pojkvännen Phillipe Cohen.


Har Bianca pojkvän? 


Under flera år har Bianca varit tillsammans, men också gjort slut, med pojkvännen Phillipe Cohen. Såhär svarar Bianca på frågan om hon är kär igen.


Har en egen talk-show 


Bianca Ingrosso blev tidigt känd genom familjen men bloggade också under en lång tid. På senare år har hon varit aktuell i Wahlgrens värld och som en av jurymedlemmarna i programmet Talang. Hon har även drivit podcasten "Alice och Bianca: Har du sagt A får du säga B" med influencern Alice Stenlöf.


Just nu är Bianca aktuell med sin egen talkshow där hon bjuder in kända gäster varje fredag och lördag. 


År 2018 hade Bianca sitt Sommarprat i P1 där hon öppnade upp sig om sina relationer, tidigare ätstörningar och sina föräldrars skilsmässa – ett sommarprat som blev populärt bland lyssnarna. 


Bianca ingrosso Caia Cosmetics


Bianca driver idag eget bolag och har även startat upp sminkmärket CAIA Cosmetics som snabbt gjorde succé. Vi kan se Bianca marknadsföra Caia titt som tätt o diverse reklamer. 


Arbetar också med logg och instagram 


Idag satsar Bianca på sina sociala kanaler och på Instagram heter hon @biancaingrosso där hon har över en miljon följare. Bianca har också en Youtube-kanal och ett tiktok-konto där hon går under samma namn som ovan. 


Bianca Ingrosso har köpt en ny lägenhet 


Tidigare köpte Bianca en lägenhet i Norra Djurgårdsstaden som hon senare sålde. Idag bor hon på Östermalm i en våning som är topprenoverad. Men nu är nästa projekt igång och Bianca har köpt en ny lägenhet på Östermalm som totalrenoveras innan inflytt. Bild: Instagram/ biancaingrosso1 2 3 4 5 ... 18