Zara Larsson – så mycket tjänar hon

Zara Larsson i en hatt på stranden.
Så mycket tjänar Zara Larsson i lön. - Foto: Zara Larsson
Dela på Pinterest
Zara Larsson är en av Sveriges hetaste musikexporter just nu. Även om hon inte släppt ny musik på några år så rullar verkligen pengarna in.

Zara Larsson är en av sveriges hetaste popstjärnor just nu – och det resulterar såklart i en hög lön. Zara tjänar mer än vad de flesta av oss kan drömma om redan vid 20-års ålder.

Den 16:e december 1997 så föddes Sveriges största popstjärna i modern tid. Med hits som "Lush Life" och "Never Forget You" så har hon börjat ta över världen och det har gett klirr i kassan.

I flera år har Zara Larssons fans fått vänta på ny musik, som enligt stjärnan själv snart är på g. Men under den tiden så har hon inte gått lottlös.

Tillsammans med familjen, som består av systern Hanna, mamma Agnetha och pappa Anders, så driver Zara bolaget Haza AB.

Zara Larsson driver också en podd med systern Hanna. Bildkälla: Zara Larsson.

I sin tur så äger Haza AB ett dotterbolag i England vid namn ZL Touring Limited, skriver Di Digital.

Under de senaste åren så har Zara spenderat stor tid i Storbritannien. Dels bor hennes pojkvän, Brian Whittaker, där. Men det är också där Zara jobbar med musiken och gör många turneringar.

Di Digital skriver att Zara omsatte ca 25,3 miljoner under 2017 och att resultatet slutade på 13,6 miljoner och lönerna som delades ut var inte dåliga.

Zara Larsson tjänade ordentligt med pengar under 2017. Bildkälla: Zara Larsson.

4,2 miljoner betalades ut i lön under året till två anställda, och utöver det gjordes en utdelning på ca 399 000 kronor. Vi tänker antagligen exakt samma sak som er. Hur söker man jobb hos Zara? Anställ oss!!

Zaras framgång slutar inte heller där utan hon har lovat alla fans desto mer musik, vilket i sin tur kommer resultera i mer pengar.

Det är bara att säga grattis till Zara och hennes andra anställda.

Mycket har hänt sedan år 2015. Instagram har blivit större och allt fler företag lägger stora pengar på att marknadsföra i sociala medier. Men vi har samlat en lista över hur mycket pengar de hetaste bloggarna tjänade år 2015. Spana in det i videon nedan:

Är du dessutom nyfiken på hur mycket andra svenska kändisar tjänar så som Bianca Ingrosso, Kenza Zoiuten, Isabella Löwengrip, Margaux Dietz eller Therése Lindgren? Vi har rapporterat om samtliga influencers framgångar. Se vad de tjänar genom att klicka på deras namn.