Zara Larsson shoppar för 150 000 i månaden – det här köper hon

Zara Larsson, tjänar varje månad
Zara Larsson får in en stor summa på kontot varje månad. - Foto: Instagram/ zaralarsson
Dela på Pinterest
Världsartisten Zara Larsson berättar i podcasten "Radio Redgert" om hennes (sjuka!) shoppingvanor – något som hennes mamma ställer sig kritisk till. "Hon får ju spel!", berättar Zara.

Sångerskan Zara Larsson gästar podcasten "Radio Redgert" där hon bland annat snackar om karriär och hennes inkomst i månaden – men hon ger oss inte ett helt tydligt svar. Sanningen är att världsartisten inte riktigt har koll hur mycket hon spenderar. 

– Jag vet inte, och det är så pinsamt! Det är min revisor som har koll på mina pengar och jag tycker att det är ganska skönt att ha det så, säger Zara Larsson i podcasten.

Shoppar för 150 000 kronor varje månad

Men det är ingen tvekan om att världsartisten tjänar mycket pengar och kan leva ett lyxliv om hon vill. I podden avslöjar hon i alla fall att hon varje månad får en viss summa insatt på kontot (och det är inga småpengar...) 

Varje månad slinker det in 150 000 kronor in på artistens kreditkonto och Zara säger själv att hon "maxar ut det till hundra procent varje gång". Men vad läggs alla pengar på då? Jo, shopping och nöje. 

Zaras mamma, som jobbar som undersköterska, ställer sig kritisk till all konsumtion och undrar hur Zara kan köpa en jacka som motsvarar en normal månadslön eller en Prada-väska för 22 000 kronor (som var Zaras senaste köp).

– Min mamma får flipp. Hon kommer ringa upp Amex vilken dag som helst och sänka mitt tak. Hon får ju spel, säger Zara Larsson i podcasten.

Trots att artisten gillar att spendera berättar hon ändå att hon får lite perspektiv när hon pratar med sina föräldrar. 

– Man blir ju lite blind, det måste jag erkänna, säger hon. 

Artisten lägger en hel del pengar på shopping och nöjen varje månad. Foto: Stella Pictures

En annan känd person är Bianca Ingrosso som är framgångsrik inom mediebranschen. Vill du veta vad hon tjänar? Ta en titt i videon här.

Mer: 

Isabella Löwengrip – så mycket tjänar hon