Ed Sheeran turnerar med Zara Larsson – här är konserterna

 Ed Sheeran, Europaturné, Zara Larsson
Zara Larsson hakar på Ed Sheeran under hans Europaturné. - Foto: Stella Pictures & Instagram/ @zaralarsson
Dela på Pinterest
It's official! Ed Sheeran åker iväg på Europaturné sommaren 2019 och tar med sig svenska Zara Larsson. Här är allt vi vet!

Är du ett fan av brittiska Ed Sheeran och Zara Larsson kan vi meddela en nyhet! I sommar kan du nämligen se de två världsartisterna under samma kväll. Zara Larsson är en av Sveriges största artister och agerar nu förband till världsstjärnan Ed Sheeran – och Zara verkar vara minst lika taggade som vi är. På Twitter lade hon ut en bild som visade turnéstoppen över sommarens konserter. Där skriver hon:

”Jag är så exalterad över att få meddela att jag kommer följa med Ed Sheeran på turné genom Europa.”

Svenska artisten Zara Larsson ser vi bland annat på Ed Sheerans turné i sommar. Foto: Twitter/ @zaralarsson

Biljetter till Ed Sheeran och Zara Larssons Europaturné

Det var för några dagar sedan som Zara själv avslöjade nyheten och biljettförsäljningen har därefter gått i raketfart. Live Nation rapporterar att Zara Larsson kommer vara förband till Ed Sheeran, men bara på fem av 32 spelningar i Italien och Frankrike. 

Trots att Ed Sheeran gör en Europaturné finns det ännu inga planer på ett stopp i Sverige. Däremot spelar han i grannländerna Danmark och Finland. Har du resplaner i Europa i sommar eller är sugen på en weekend och vill se de två artisterna finns det fortfarande chans. Lissabon, Barcelona och Madrid är några av stoppen på Ed Sheerans kommande Europaturné. Låter inte helt fel, eller hur?

Sommarens konserter och festivaler 2019

Under året väntas det många Sverige-besök av andra stora världsartister. Är du sugen på att gå på konsert eller festival? Vad sägs som Pink, Swedish House Mafia eller kanske Ariana Grande? Du får inte heller missa att kika in festivalen Lollapalooza som för första gången kommer till Sverige. I videon nedan listar vi årets stora evenemang!

Mer:

Så mycket tar Zara Larsson betalt för en Instagrambild

Ed Sheerans skämt efter duetten med Beyoncé får fansen att rasa

Zara Larsson uppmanar svenskar till att ha mer sex