Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 typer av människor du måste radera från ditt liv på en gång

Mår du bra med personerna i din omgivning?. Foto: STELLA Pictures/ddp/Bertrand-Hillion Marie-Paola
Dela på Pinterest
Vissa typer behöver vi helt enkelt inte, här är några du måste radera på en gång.

1. Personen som alltid trycker ner dig

Spelar ingen roll om det är din partner, din vän eller familjemedlem. En person som alltid trycker ner dig är inte en person du borde ha i ditt liv. Hej då *vink vink*!

2. Personen som tar energi

Har du en person runt dig som du alltid känner en stor suck inför att träffa? För du vet att du bara kommer bli irriterad? Radera på en gång. Det finns gott om människor som ger dig energi istället, dessa personer är mer värda att ha i sitt liv!

3. Personen som är där "bara för att hen alltid varit det"

Den där gamla vännen från grundskolan du egentligen inte klarar av, men har kvar i ditt liv för att "ni alltid har varit vänner". Vi alla växer upp och går ibland åt olika håll i livet, acceptera det och gå vidare. Helt onödigt att hålla kvar vid gamla vänner som egentligen inte är ens vänner.

4. Ditt ex

Om det är ett ex som ställer till problem, skapar hjärnspöken hos dig eller exet som du alltid kommer ha lite känslor för men du vet att det aldrig kommer funka. Vill du hitta kärleken igen? Radera exet!

5. Arbetskollegan som får dig att må dåligt

Ingen idé att försöka vara vän med kollegan som får dig att hata jobbet. Strunta i personen och gör ditt jobb så bra som bara du kan. Arbetsdagarna kommer kännas så mycket enklare, och roligare!

6. Ditt elaka jag

Radera dig själv när du är elak mot dig själv. Du behöver inte den personen.

7. Personen i släkten som får dig att må dåligt

Bara för att ni är släkt betyder inte det att ni måste ha en relation. Det är faktiskt helt okej att säga hejdå till en familjemedlem som inte är värd dig – precis som vilken människa som helst.


Känner du någonsin att du måste ta tag i ditt liv, strukturera upp din vardag och bryta dåliga mönster för att bli den bästa versionen av dig själv? I videon har vi knepen!

Läs mer:

Så går du vidare när du blivit dumpad (och blir på topp!)

Därför tänker du fortfarande på ditt ex – trots att du kommit över hen

Gilla Modette på Facebook!