Så mycket tar Zara Larsson betalt för en Instagrambild

Zara Larsson
Så mycket tjänar Zara Larsson på en Instagrambild. - Foto: Instagram/zaralarsson
Dela på Pinterest
Det svenska popundret Zara Larsson har inflytande världen över. Men vad tar hon egentligen i betalt för en bild på Instagram?

Har du någon gång funderat på hur mycket en influencer tar i betalt för en sponsrad bild på Instagram? Vi har undrat det flera gånger, men frågan är vad en världsstjärna med nästan 5,5 miljoner följare tar betalt för en Instagrambild? Nu behöver vi inte undra mer, vi har svaret! 

Zara Larsson berättar vad hon tar betalt för ett sponsrat inlägg på Instagram. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Zara har utan tvekan skrivit musikhistoria och hennes framgångar är som en enda stor saga som vi alla blir avundsjuka på. Men musiken är ju faktiskt inte Zaras enda inkomstkälla, och som ni förstår så drar hon in en hel del stålar på sin Instagram. 

På hennes Instagram ser vi allt från mäktiga bilder från hennes konserter och lyxiga fester till mysiga hemmakvällar med modellpojkvännen Brian Whittaker.

Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

I tisdagens podcastavsnitt av populära podcasten "Framgångspodden", som drivs av entreprenören Alexander Pärleros, gästar Zara Larsson. I avsnittet snackas det om allt mellan himmel och jord, högt och lågt. 

Och när Zara får frågan om vad hon tar betalt för ett sponsrat inlägg så svarar hon att det är många olika faktorer som spelar in och menar på att det inte bara är pengar som är involverade.

"Det är ju någonting man måste tänka på när man vill åstadkomma att ha ett varumärke. Där är jag väldigt noga med vad jag associeras med, vad det är för grejer som jag vill lägga upp. Det kommer väldigt många förfrågningar där jag är så här: 'Varför skulle jag vilja vara en del av det där?  Varför tror de det?'", säger Zara i framgångspodden. 

Zara Larsson gästar "Framgångspodden". Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Men vad tar superstjärnan egentligen betalt för ett sponsrat inlägg?

"Om det är någonting jag tycker om som jag verkligen stöttar så gör jag många grejer för bättre pris, eller om nåt litet paketpris, men säg 300 000 typ," säger Zara.

Men vad drog Zara egentligen in under 2017? Se hur mycket popstjärnan tjänade i videon nedanför. 

Läs också:

Zara Larsson uppmanar svenskar till att ha mer sex

Här är bilderna från Zara Larssons besök i Ghana