Instagram raderade uppdateringen efter kritiken – så såg flödet ut

En bild på ett instagramflöde och en tjej som gråter.
Instagram tog bort vanliga flödet i deras nyaste uppdatering. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Idag uppdaterade Instagram flödet för tusentals användare av misstag. Istället för att scrolla fick man istället swipea höger för att se bilderna. Det fick folk att rasa och uppdateringen raderades illa kvickt.

Idag gjorde Instagram en stor uppdatering som förändrade utseendet och användandet av appen rejält. De har tog nämligen bort det klassiska flödet och ersatte det med en swipe funktion.

Ja, vi trodde för en stud att vi inte längre skulle kunna scrolla på Instagram som vi gjort tidigare. Utan att vi istället skulle få göra som på tinder, och swipa till höger och vänster för att se bilderna. 

Uppdateringen kom väldigt plötsligt och försvann lika kvickt.

Men en av dem som fick se det nya flödet är influencern Bianca Ingrosso – och hon verkade inte särskilt nöjd...

"Absolut SÄMSTA uppdatering jag varit med om Instagram" skriver Bianca Ingrosso på sin story.

Och i följande bild så frågar hon sina följare om de vet hur man får tillbaka det gamla flödet.

Bild: Instagram/Bianca Ingrosso

Och ja, hennes böner verkar ha blivit besvarade. På Twitter berättar en av cheferna på Instagram att det var ett misstag.

”Det skulle vara ett småskaligt test som gick ut brett av misstag. Det ska vara löst nu. Om du fortfarande ser det, starta om appen. God helg!", skriver Adam Mosseri.

Men vad var det egentligen som alla rasade över? Vi hann fånga uppdateringen på film. Se Instagrams nya flöde som fick alla att gå rasa i videon ovanför.

Instagram har tidigare gjort uppdateringar som kritiserats av användarna som verkar vara rörande överens om att det var bättre förr. Att Instagrams uppdateringar upprör användarnas känslor är inte särskillt konstigt. Många försörjer sig på appen och har det som yrke.

En av dem som tjänar stora pengar på sitt Instagramkonto är Zara Larsson. Se hur mycket hon tar betalt för en bild på Instagram  i videon nedanför.

Mer:

Så mycket tar Zara Larsson betalt för en bild på Instagram

Så lätt kan folk avslöja att du stalkar dem på Instagram