Kylie Jenners födelsedagskalas för Stormi får oss att tappa hakan

Stormi, Kylie Jenner, födelsedagsfest
Stormi firades ordentligt på ettårsdagen. - Foto: Instagram/ kyliejenner
Dela på Pinterest
Kylie Jenners dotter Stormi har fyllt ett år och det firades minst sagt ordentligt. Se bilderna från födelsedagskalaset som bjöd på extra ALLT.

Familjen Kardashian är kända för att uppmärksammas i media och för att anordna storslagna fester. Nu har det blivit ettåringens tur. För i dagarna var det baby Stormis födelsedagsfest och den var allt utöver det vanliga.

Föräldrarna Kylie Jenner och Travis Scott valde att inte spara på krutet när de skulle styra kalaset. Bara ingången till partyt var minst sagt ovanlig. Gästerna gick nämligen in genom en mun... som skulle föreställa Stormis mun. På Instagram skriver Kylie Jenner att hon länge har drömt om det här kalaset och berättar att hon fick rita upp rum för rum på papper för att göra det till verklighet. 

Kylie Jenner skapade "Stormiworld"

På bilderna ser vi en färgstark och härlig sagovärld med rosa ballonger, regnbågar, moln, bollhav och stora mjukisdjur – och det tar inte slut där. På festen fanns också karuseller, en luftballong och för att inte glömma en spektakulär tårta som talar för sig själv (och såklart en rad andra goda bakverk). Vi hoppas att ettåriga Stormi njöt av kalaset, trots sin ålder. Kalaset var ju ändå tillägnat henne och kallades för "Stormiworld". 

Man kan fråga sig hur Stormis kalas kommer se ut i framtiden, men att hennes mamma Kylie Jenner är nöjd med firandet är det ingen tvekan om. "Det här partyt var magiskt", skriver hon på Instagram.

Se alla bilder från ettåringens födelsedagsfirande här!

Gästerna möttes av en annorlunda entré till festen. Foto: Instagram/ kyliejenner
Ettåriga Stormi verkade trivas i bollhavet. Foto: Instagram/ kyliejenner


Mamma Kylie Jenner planerade kalaset för Stormi. Foto: Instagram/ kyliejenner


Även pappa Travis Scott var på plats för att fira dotterns födelsedag. Foto: Instagram/ kyliejenner


Tårtan var minst sagt magisk. Foto: Instagram/ kyliejenner

Att Kylie Jenner har råd med påkostade partyn är inte så konstigt med tanke på att hon redan är miljardär – bara 21 år gammal. På Instagram har hon tidigare visat upp sin makalösa villa som hon köpte för 109 miljoner kronor. Vill du se hur kändisen bor? Spana in videon nedan (det finns risk för att vilja flytta in!).

Mer:

Bilden sägs bevisa Travis Scotts otrohet mot Kylie Jenner - nu ryter Kim ifrån

Kylie Jenners svindyra present Kris Jenner – en ferrari