Så blir säsong 6 av Solsidan – då släpps nya avsnitt

Solsidan säsong 6 har premiär 20 oktober 2019. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Den folkkära serien Solsidan är tillbaka 2019, men vad händer egentligen i Saltsjöbaden? Ta reda på handlingen här!

Du kan väl inte ha missat svenskarnas favoritserie Solsidan? Efter hela fem säsonger och en långfilm fortsätter vi se Anna, Alex, Fredde och Mickan i tv-rutan, och såklart även Ove och Anette. Nu är nämligen inspelningen av säsong 6 klar! Men hur blir handlingen?

–  Nya säsongen tar vid några år efter det att långfilmen slutade. Anna och Alex är återförenade efter sin skilsmässa medan Fredde Schiller har fått en liten halvbror tack vare att hans pappa donerade sperma till paret Sundberg, säger Felix Herngren i en intervju med Dagens Nyheter.

Då kan du se Solsidan säsong 6

Premiärdatumet för säsong 6 av Solsidan är den 20 oktober 2019. Men redan den 6 oktober kan du streama serien på Cmore, skriver Aftonbladet. Och för den som inte får nog av den folkkära serien kan vi berätta att TV4 och C More har beställt tre nya säsonger. Med andra ord förväntar vi oss en hel del skratt och drama!

Älskar du serier och nya filmer? Då kan du väl inte ha missat att den officiella trailern till "Annebelle comes home". Vågar du se trailern? Ta en titt i videon nedan.

Mer:

De bästa serierna 2019 du måste se – enligt Modettes läsare

Officiella trailern till Game of Thrones säsong 8 är äntligen här