Dödskallegodiset blir till glass – här kan du köpa "Glass-skalle"

Glass, glasskalle
Hallon och lakrits är en populär smakkombo. - Foto: Hemglass & Unsplash
Dela på Pinterest
Hallon + lakrits = sant! Nu blir dödskallegodiset till glass – och vi är så taggade på att smaka!

Är du en av dem som älskar kombinationen av hallon och lakrits? Då kommer du jubla när du hör Hemglass senaste nyhet. Nu är nämligen "Glass-skalle" här! 

Vi antar att du känner igen de rosa/svarta dödskallarna som finns i godishyllan i butiken? Nu finns alltså just det godiset i glassformat.

"Den nya Glass-skallen från Hemglass och BUBS Godis har precis som originalet formen av en skalle med smak av hallon och saltlakrits.", skriver Hemglass på sin Instagram.

Foto: Instagram/ hemglass.sverige

–  Vi är väldigt stolta och glada att få presentera Glass-skallen tillsammans med Bubs Godis. Vi har jobbat länge för att få fram den perfekta konsistensen och smaken på glassen till Sveriges mest älskade godis. Nu hoppas vi de kan bli Sveriges mest älskade glass också, säger Anders Granath, chef affärsutveckling, Hemglass Sverige.

När kan jag köpa "Glass-skalle"?

Glassen finns just nu inte att köpa i styckpris. Istället kommer glassen säljas i förpackningar om 8 stycken och kosta 89 kronor. Från och med juni 2019 hittar du den nya glassen hos Hemglass-bilen.


Men det har varit många andra glassiga nyheter under våren. För inte så länge sedan fick vi veta att Tutti Frutti-godiset blir till glass lagom till sommaren. Med andra ord är det ännu en gång som glass- och godisvärlden slås samman. Se i videon när du kan köpa Tutti Frutti-nyheten i butik!

Mer:

Nu kan du göra egen prosecco-isglass – här köper du glassformen