Se trailern till Younger säsong 6 – då har den premiär i Sverige

Younger, säsong 6, Liza Miller, kärleksliv
Se trailern till Younger säsong 6 för att hänga med i Liza Millers liv. - Foto: Younger
Dela på Pinterest
Äntligen är 40 åriga Liza Miller, som låtsas vara en cool 26-åring, tillbaka i tv-rutan! Se den första trailern till säsong 6 och ta reda på premiärdatumet här.

Serien Younger gör äntligen comeback! Efter fått följa trion Liza, Kelsey och Maggie genom break up's, dejtande, förhållande, galenskaper och mycket annat möter vi karaktärerna igen. Snart drar nämligen säsong 6 igång och sänds i Sverige! 

För dig som ännu inte har sett serien kommer här en liten recap! Serien handlar om Liza Miller, en nyskild 40-årig kvinna som vill tillbaka in i mediebranschen – men det visar sig inte vara så enkelt som hon tänkt. När hon misstas för att vara betydligt yngre än vad hon är, bestämmer hon sig för att låtsas vara 26 år. Hon lyckas då också knipa sitt drömjobb, men det är bara ett problem. Hon måste nu ljuga om sin ålder – precis hela tiden.

Se trailern till Younger säsong 6

Redan den 13 juni kommer serien tillbaka. På Cmore kan du se säsong 6 och i slutet av sommaren eller i början av hösten 2019 kommer den även ut på TV4 Play, skriver CMore på Facebook. 

Och tittar vi på trailern till kommande säsongen verkar det hända en hel del. Bland annat verkar det som att en liten bebis är på väg...

Se trailern här!


Mer:

8 saker vi har lärt oss av Liza Miller från serien Younger

3 appar som känner igen musik och låtar