Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så tar du en paus från ditt förhållande – utan att göra slut

Foto: Pexels

Dela på Pinterest
Behöver du lite tid ifrån din partner, men vill samtidigt inte göra slut?

1. Sov borta några nätter

Åk hem till dina föräldrar, till en kompis eller ett syskon. Sov borta ett par nätter så du får vara utan din partner ett tag. Vill du inte berätta för din partner att du faktiskt vill vara ifrån hen ett tag så kan du helt enkelt bara säga "Jag tänkte åka till mina föräldrar och mysa ett par dagar".

2. Gör någonting bara för dig själv

Att vilja ha en paus från sitt förhållande handlar ofta om att man tappat bort sig själv. Se därför till att skriva in roliga saker bara för dig själv i din kalender. Kanske börja på en målarkurs eller matlagningskurs?

3. Bli särbos ett tag

Är du och din partner sambos så kan man lätt gå varandra på nerverna ibland. Är det riktigt illa kanske ni ska testa att vara särbos ett tag? Alltså bo isär? 

4. Stanna hemma när din partner åker iväg

Ska din partner på fest? Stanna hemma du! Eller ska din partner på släktmiddag? Stanna hemma du! Låt dig själv få ha lite egentid hemma, utan din partner. 

5. Res iväg utan din partner

Det här är inte möjligt för alla, såklart! Men att resa iväg utan sin partner kan vara ett perfekt sätt att få en paus från förhållandet. Då kommer du ha massvis med tid på dig att tänka och ladda batterierna.

Mer:

7 solklara tecken på att någon är hemligt kär i dig

6 små överraskningar i vardagen som gör din partner mer kär i dig

7 saker vi tjejer gjorde i tonåren för att vara sexiga – men inte förstår idag


Gilla Modette på Facebook!