Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Vem är Keyyo från Let's Dance 2021? 4 snabba frågor

Dela på Pinterest
Kristina "Keyyo" Petrushina har du säkert sett i tv-rutan någon gång. Nu är hon med i Let's Dance 2021. Här får du lite bättre koll på den unga talangen!

I denna artikel förekommer det annonslänkar.

1. Hur gammal är Keyyo?

Keyyo är 24 år gammal och är född i Omsk i Sibirien som hon lämnade med sin mamma som 8-åring. I serien "Keyyo med Rheborg i Ryssland" reser hon tillbaka för att återuppleva landet.

2. Vad är Keyyo känd för?

Keyyo började sin resa på Youtube och har sedan dess växt i raketfart. Idag är hon en av Sveriges största youtubers och har programlett både radio och tv-program. 

Keyyo släpper recept med kokbok

Den unga talangen är en mångsysslare och släppte faktiskt en kokbok under 2020 trots att hon inte alls ser sig som själv som en kock.

"Ni är ständigt så många som efterfrågar mina recept och nu kommer mina allra bästa, finaste, fulaste, svåraste, lättaste och mest opretentiösa recept samlade i en och samma bok! En REALISTISK jävla kokbok!!!!" skriver hon i ett Instagram-inlägg.

Här kan du läsa mer och köpa boken.

3. Vem dansar Keyyo med i Let's Dance 2021?

Kristina "Keyyo" Petrushina dansar med Hugo Gustafsson. 

Här kan du se alla som dansar i Lets' Dance.

4. Vad heter Keyyo på Instagram?

På Instagram hittar du henne under namnet @keyyo där hon har nästan en halv miljon följare. I sin bio beskriver hon sig själv som "Programledare. Underhållare. Radiopratare. Livsnjutare. Matälskare. Eldslukerska. Pirat."

Foto: Magnus Ragnvid / TV4
Foto: Magnus Ragnvid / TV4

I denna artikel förekommer det annonslänkar.

Artikelbild: STELLA Pictures/Robert Eklund

Mer:

Let's Dance 2021 – deltagare, programledare och premiärdatum