Peg Parnevik om otäcka drogupplevelsen: "Grät"

Peg Parnevik. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Peg Parnevik väljer bort drogerna. "Never again", säger hon i en intervju med Café.

Artisten Peg Parnevik, 28, har varit högaktuell den senaste tiden då hon varit med i – och gjort succé – i "Så mycket bättre". I programmet framförde hon flera tolkningar som blivit riktiga hits, däribland "Bättre nu (The Wedding) som är en tolkning av Ellen Krauss låt "The Wedding". 

Deltagarna i "Så mycket bättre" 2023. Foto: Karl Melander / TT 

Intresset för Peg Parnevik har helt enkelt varit enormt den senaste tiden, och något som många varit nyfikna på är artistens kärleksliv. Hon har en hel del låtar som handlar om just kärlekslivet och har ett och annat uppmärksammat uppbrott i bagaget, inte minst det med Filip Lamprecht

Både Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varsin ny relation idag, och när Lamprechts nya kärlek offentliggjordes berättade Parnevik vad hon tycker om det hela

– De är som gjorda för varandra, kul för dem. Absolut inte min ensak, sa Peg Parnevik i en intervju med Hänt i samband med P3-guldgalan. 

Filip Lamprecht är idag tillsammans med Linn Hegdal

Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES 

Efter att Peg Parnevik gjorde slut med Filip Lamprecht blev hon tillsammans med musikproducenten Jesper Niklasson. Förhållandet höll i omkring två år, och när Peg skulle ge sig av till "Så mycket bättre" hade relationen precis tagit slut. 

Efter en härlig sommar träffade hon kärleken på nytt, närmare bestämt i Sebastian De la Vega

 


LästipsPeg Parneviks hårda ord om ex-pojkvännerna: "Suger" 

Peg Parnevik. Foto: Karl Melander/TT 

I sin podcast "Peg & Penny" har Peg Parnevik berättat att hon är en förhållandetyp, så kärlek är helt enkelt något artisten inte verkar få nog av. Något hon däremot fått nog av är droger. I en intervju med Café har Peg tidigare berättat om sin sämsta drogupplevelse. Efter denna erfarenhet ska Peg inte ha testat droger igen: 

”Jag har rökt weed en gång i mitt liv och never again. Jag trodde att jag hade fastnat i en tavla och att någon höll på att måla över hela duken. Det kände som om jag hade hamnat i helvetet och att jag aldrig skulle få träffa min familj igen. Grät i typ fem timmar efteråt", säger Parnevik till tidningen och fortsätter:

"I en vecka efteråt så trodde jag att jag var på ett filmset där alla var statister i filmen om mitt liv. Såååå inga droger för mig, tack! Hugs, not drugs – är redan high on life!". 

LästipsPeg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega