Efter uppbrottet från Alice Stenlöf – Jireel har hittat kärleken på nytt

Efter uppbrottet från Alice Stenlöf – Jireel har hittat kärleken på nytt
Jireel och Alice Stenlöf. - Foto: Anders Wiklund/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Alice Stenlöf och Jireel hade ett uppmärksammat förhållande mellan 2020 och 2021. Nu öppnar Jireel upp och berättar om hur det ligger till med kärlekslivet.

Influencern Alice Stenlöf, 27, blev tillsammans med artisten Jireel, 24, 2020. Förhållandet blev mycket uppmärksammat och under sitt förhållande blev Alice och Jireel ett av Sveriges hetaste kändispar. 

 

Alice Stenlöf och Jireel gjorde slut 2021

Men 2021 tog det slut mellan Alice Stenlöf och Jireel. 

– Sanningen är att jag har mått bajs. Jag har mått riktigt jävla dåligt, berättade hon i en Youtube-video efter uppbrottet. 

Jireel. Foto: Jessica Gow/TT 

Alice Stenlöfs flickvän Amani Smith

Efter separationen levde Alice Stenlöf som singel, tills hon våren 2023 fann kärleken på nytt, då i dj:n Amani Smith, 24. 

Alice Stenlöfs flickvän syns frekvent i hennes sociala medier, och uppskattas inte minst när hon deltar i sin flickväns Youtube-videos. 

"Sååå fina ihop, kul att se mer av Amani i dina vloggar.", "Du och Amani är så himla fina ihop. Och det är så härligt att få se hur kära ni är. Så skrattiga och fnissiga" och "Man blir så glad av dig och Amani! Finisar!" lyder några av de kommentarer som finns under Alices vloggar. 

 

LästipsEx-pojkvännen om Alice Stenlöfs nya flickvän: "Inte förvånad"

Har sålt sin lägenhet

När Alice Stenlöf blev tillsammans med Jireel hade hon precis flyttat in i en lägenhet i Vasastan – en lägenhet hon nyligen avslöjade att hon sålt. 

”Fina fina fina Vasastan. Du känns så trygg och fin!!! Livet går i 180 och jag har knappt tagit in att jag sålt min lägenhet och behöver ta tag i att hitta mitt nästa drömhem.”, skriver hon i ett inlägg på Instagram. 

 

LästipsAlice Stenlöf har sålt sin lägenhet - dit flyttar hon nu: ”Drömhem” 


Alice Stenlöf. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola 


Jireel har hittat en ny kärlek

Även i Jireels liv har det hänt en hel del sedan det tidigare nämnda uppbrottet 2021. 

Han har släppt flera album, varit ute på sommarturné och är nu igång med ytterligare ett album: Luanda. 

I samband med albumsläppet har den annars mycket privata Jireel öppnat upp om sitt kärleksliv, detta i en intervju med Expressen

Inte helt singel

Jireel berättar att även han hittat kärleken på nytt efter uppbrottet. När han får frågan om han är singel väljer han däremot att inte benämna sin pågående relation som ett förhållande, utan väljer istället att benämna sig själv som "halvt" singel: 

– Nej. Halvt. Jag vet inte hur jag ska förklara. Jag skulle inte säga att jag är tagen, men jag träffar någon, berättar han för tidningen och förklarar att han träffade sin nya flamma för omkring ett år sedan.