Ex-pojkvännen om Alice Stenlöfs nya flickvän: "Inte förvånad"

Alice Stenlöf ex reagerar på influencerns nya förhållande
Alice Stenlöf ex reagerar på influencerns nya förhållande. - Foto: Youtube @alicestenlof / Stella Pictures /Jari Kantola
Dela på Pinterest
I senaste avsnittet av Vad fan hände?-podden reagerar Alice Stenlöfs ex-pojkvän på influencerns nya relation med flickvännen Amani.

Podd-duon Alice Stenlöf, 27, och Klara Elvgren, 33, gästas i senaste avsnittet av Vad fan hände?-podden av Philip Wong – Alice' ex-pojkvän som hon var tillsammans med i sju år.

I avsnittet går de igenom det före detta parets historia och anledningarna till varför det flera år långa förhållandet, som varade mellan 2013-2020, tog slut. Sedan fortsätter Alice med att berätta om sitt nya förhållande, och exet ger sin första reaktion på nyheten direkt i podcasten.

Läs mer: Alice Stenlöf: Pojkvänner, lägenheten och så mycket tjänar hon

Philip Wong reagerar på Alice Stenlöfs nya förhållande

När Alice berättar för Philip om nya flickvännen brister en glad stämning ut i rummet och han är glad för sitt ex, som numera är en god vän. 

"Va?" Säger han förvånat när han får reda på att det är en tjej, och fortsätter sedan, "Det är väl jättekul!"

Alice berättar att hon aldrig varit attraherad av tjejer innan det nya förhållandet och Philip håller med, först säger han att han inte alls är förvånad, men ändrar sig snabbt till motsatsen. Sedan berättar att han är glad för nya kärleken i exets liv.

"Så länge du är lycklig, är jag glad." Säger han.

Hon är Alice Stenlöfs nya flickvän

Det var i maj 2023 som influencern gick ut med nyheten om att hon hittat kärleken i DJ:n Amani Smith, 23. 

Under festivalen Lollapalooza i Stockholm visade Alice upp sin flickvän för första gången och publicerade även en Youtube-video där hon visar upp sin nya kärlek ännu en gång.

Det var i podcasten med Klara som nyheten först kom ut.

– Jag har träffat henne ute flera gånger och varit så här "oj fett snygg", men inte tänkt mer på det för vad jag vet har jag inte tänkt att jag dejtar tjejer, berättar Alice i avsnittet och tillägger sedan:

– Jag är förälskad och det är asläskigt och aspirrigt.

Foto: Instagram @alicestenlof