Hockeyspelarens ord om relationen till Bianca Ingrosso: "Jag tror..."

Hockeyspelarens ord om relationen till Bianca Ingrosso: "Jag tror..."
Hockeyspelaren Oliver Kylington och Bianca Ingrosso har setts umgås en hel del ihop. - Foto: Instagram/@biancaingrosso, Patrik Österberg/Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har synts en del tillsammans med hockeyspelare. Läs mer här!

Sommaren 2023 florerade det en hel del kärleksrykten runt influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 29. Hon spenderade stora delar av sin semester på den spanska, festliga ön Ibiza tillsammans med ett gäng vänner. 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Bland vännerna, som bland andra var Alice Stenlöf, 27, och Donya Hosseini, 24. Men vid Biancas sida fanns också två hockeyspelare, närmare bestämt Patrick Cehlin, 32, och Oliver Kylington, 27. 

Bianca sågs umgås med hockeyspelarna på flera bilder och videor som publicerads på sociala medier, och efter resan spekulerade fans kring huruvida det slog gnistor mellan Bianca och Patrick. 

Bianca om romansen med hockeyspelaren

När Bianca Ingrosso florerade på Kristallengalans röda matta hösten 2023 frågade Aftonbladet om hur det ligger till mellan henne och Patrick Cehlin, varpå hon svarade: 

– Nej men det går bra, han är otrolig. Vi ses. Han är en jättenära vän till mig, sa hon och fortsatte:

– Hela hans gäng är helt underbart och vi har haft en fantastisk sommar. 

Patrick Cehlin. Foto: Christine Olsson/TT 

Födelsedagshyllningen till hockeyspelaren Oliver Kylington 

Men efter uttalandet har det varit tyst från Biancas håll gällande hockeyspelaren. Men när den tidigare nämnda Oliver Kylington fyllde år publicerade hon en bild på födelsedagsbarnet och yttrade några väl valda ord om honom: 

"Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute" och "Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!", skrev Bianca då. 

Patrick Cehlin har ännu inte fyllt år sedan de sågs sist, men kanske kommer det en liten hyllning från Bianca Ingrosso även på hans födelsedag. 

Oliver Kylington om relationen med Bianca Ingrosso 

Av de två hockeyspelarna är det enbart Oliver Kylington som uttalat sig om umgänget med Bianca Ingrosso. Det är i en videointervju med Hockey News som 27-åringen får frågan om hur det ligger till med Bianca. Han ger inga större detaljer i sitt svar, men spricker däremot upp i ett stort leende när han svarar: 

– Jag kommer inte svara på någonting. Jag tror ni har fiskat upp vad vi lagt ut på sociala medier, så ni får gissa er till det ni får se liksom. Men jag har faktiskt inga kommentarer på det. 

Lästips: 

Bianca Ingrosso: Lägenhet, pojkvän och så mycket tjänar hon 

Phillipe Cohen visar upp kärlekslyckan med flickvännen Rebecca – se bilderna här

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega 

Badplatser i Stockholm – se hela listan här