Bianca Ingrosso öppnar upp om hockeyspelaren: "Älskar honom"

Bianca Ingrosso öppnar upp om hockeyspelaren Oliver: "Älskar honom"
Oliver Kylington och Bianca Ingrosso. - Foto: Instagram/@oliverkylington, Pontus Lundahl/TT
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso skickade nyligen iväg en rejäl kärleksförklaring till hockeyspelaren Oliver Kylington!

Det har florerat flera romansrykten runt Bianca Ingrosso, 29, den senast tiden. Hon har själv uttalat att hon är singel, men efter en resa till Ibiza sommaren 2023 startade ett rykte gällande att hon skulle dejta en hockeyspelare. 

Denna hockeyspelaren är Patrick Cehlin, 32, som var en i det gäng som Bianca umgicks med på partyön. De sågs bland annat ihop på bilder och när Bianca blev tillfrågad av Aftonbladet om sina känslor kring hockeyspelaren svarade hon att "han är otrolig". 


En annan hockeyspelare som var med på Biancas sommarsemester heter Oliver Kylington. Han är 27 år och när han fyllde år i maj skickade hon en fin grattishälsning till honom på Instagram. 

"Grattis på födelsedagen till den snällaste själen där ute" och "Tack för att du kom in i mitt liv förra året!!!", skrev Bianca på Instagram då. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Oliver Kylington och Bianca Ingrosso verkar minst sagt ha en fin relation, och när Oliver fick frågan om av Hockey News gällande relationen svarade han följande: 

– Jag kommer inte svara på någonting. Jag tror ni har fiskat upp vad vi lagt ut på sociala medier, så ni får gissa er till det ni får se liksom. Men jag har faktiskt inga kommentarer på det. 


I samband med att Oliver annonserade att han går tillbaka in i hockeyn igen efter en tids uppehåll, var Bianca en av dem som kommenterade inlägget och skickade kärlek: 


Nu har Oliver Kylington dykt upp på Bianca Ingrossos Instagram igen. Den här gången skickar hon en rejäl kärlekshyllning till honom. Kärlekshyllningen innehåller bara två ord, men det är ord som säger en hel del:

"Älskar honom", skriver Bianca till en video där hon syns sitta bredvid hockeyspelaren. 


Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Lästips: 

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso

Peg Parnevik om åldersskillnaden med pojkvännen Sebastian De la Vega