Sofia Wistams avslöjande ord om Bianca Ingrossos ekonomi

Sofia Wistams avslöjande ord om Bianca Ingrossos ekonomi
Bianca Ingrosso och Sofia Wistam. - Foto: Pontus Lundahl/TT, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har lagt och lägger en hel del pengar på sina bostäder, något Sofia Wistam uppmärksammat. Läs mer här!

Bianca Ingrosso är bara 29 år gammal men har redan köpt och renoverat en hel del bostäder. 

Influencern och entreprenörens första lägenhet var belägen i Norra Djurgårdsstaden. Köpet skedde våren 2017, och lägenheten, en tvåa på strax över 60 kvadratmeter, kostade omkring 4,5 miljoner kronor. 

Lägenheterna på Östermalm 

Ett par år efter köpet valde Bianca Ingrosso att sälja bostaden. Hon köpte då en lägenhet på omkring 100 kvadratmeter på Östermalm i Stockholm. Priset på den lägenheten landade på runt 10 miljoner kronor. 

Hösten 2021 köpte Bianca en tredje lägenhet. Även den är belägen på Östermalm, men tre gånger så stor som den förra. Den 300 kvadratmeter stora våningen ska ha kostat Bianca över 40 miljoner kronor. 

Den nya bostaden har renoverats under en lång tid, men 2024 kan det bli inflytt för Bianca Ingrosso

LästipsSå mycket tjänar Bianca Ingrosso 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Lägenhet i Spanien

Parallellt med bostadsköpen i Stockholm har Bianca Ingrosso även köpt en lägenhet i Palma. Köpet gjordes i mars 2021, men hon har ännu inte fått flytta in. Den har nämligen renoverats under en längre tid och drabbades även av en byggstrejk vilket gjorde att det hela sattes på paus. Men snart ser det ut att bli en inflytt även i Palma-lägenheten. Under en frågestund som Bianca hade på Instagram berättade hon nämligen att hon nog får nycklarna under sommaren 2024. 

Men det tar inte slut där – Bianca Ingrosso har nämligen uttryckt att hon även är sugen på ett hus på Ibiza

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Planen: Köpa hus på Ibiza 

När hon gästade podcasten "Högt i tak" berättade hon om planerna: 

– Jag kommer hundra procent sälja min lägenhet i Palma när den är klar, sa hon i podcasten fortsatte:

– Den ska säljas och hus ska köpas på Ibiza. 

Hur det blir med den saken återstår att se! 

Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Sofia Wistam flyttar in till stan

En person som går i Bianca Ingrossos fotspår och lämnar livet på Lidingö – innan flytten 2017 bodde Bianca i sin mammas hus på Lidingö – är Sofia Wistam. Nyligen kom beskedet att Sofia Wistam och maken Magnus Wistam sålt sitt enorma hus på ön. 

Sofia, Magnus och deras barn har bott i huset i 18 år, men nu när majoriteten av barnen flyttat hemifrån blev det en försäljning av huset. Priset landade på 26 miljoner kronor. När de köpte huset 2006 betalade de 7,5 miljoner, så paret Wistam gjorde minst sagt en riktig dundervinst. 

Magnus och Sofia Wistam. Foto: Maja Suslin/TT 

Nu väntar helt enkelt ett liv i stan för Sofia Wistam. I en intervju med Expressen berättar Sofia att den nya lägenheten har fem rum och är 130 kvadratmeter stor. 

Hon avslöjar även att lägenheten ska renoveras, men påpekar att hon inte kommer lägga ner så mycket pengar som Bianca gör på sin renovering: 

– Hon kanske lägger ner lite mer pengar, men absolut. Ja. Något sånt. Principen är densamma med enda skillnaden att hon inte har levt ett långt liv och samlat på sig en massa skit.