Nina Glimsell om svåra barndomen: "Helt ihjälslagen"

Nina glimsell öppnar upp om tuffa barndomen.
Nina glimsell öppnar upp om tuffa barndomen. - Foto: Stella Pictures & Instagram/Ninaglimsell
Dela på Pinterest
Influencern Nina Glimsell driver podcasten "Mom 2 mom" tillsammans med Josephine Qvist. Nu berättar Nina om sin svåra barndom. – Min mamma var helt ihjälslagen vissa gånger och det var ingen som gjorde något, säger hon i podden.

Nina Glimsell, 30, är en svensk influencer och tidigare reality-profil. Nina deltog i tv-programmet "Paradise hotel" 2018, och har sedan dess stannat i rampljuset. 

Under de senaste åren har hon delat med sig av sitt liv på sociala medier, men nu har Nina också startat podcasten "Mom 2 mom", tillsammans med branschkollegan Josephine Qvist, 32.

I podcasten berättar Nina om sin svåra barndom, vilket Aftonbladet var först med att rapportera om. 

MISSA INTE: Sigrid Bernson och Samir Badran återförenade efter uppbrottet

Nina Glimsells barnlycka – med hockeyspelaren

Det är ingen hemlighet att Ninas tid i "Paradise hotel" kantades av drama och kärleksintriger. 

Hon lämnade nämligen programmet hand i hand med Marcelo Peña. Deras relation var dock stormig och tog slut bara ett år efter inspelningen av programmet. 

Sedan dess har Nina hittat kärleken på nytt tillsammans med hockeyspelaren Philip Elgeståhl. 2022 välkomnade de sonen Phoenix, och paret väntar nu sitt andra barn.

LÄS MER: Nina Glimsells lycka med pojkvännen – visar upp gravidmagen

Nina Glimsell öppnar upp om svåra barndomen

I augusti 2024 kom beskedet att Nina skulle starta podcasten ”Mom2mom”, tillsammans med Josephine Qvist, som slog igenom i det skandalomsusade reality-programmet ”Ex on the beach”.

Både Nina och Josephine är nyblivna mammor, och har sedan länge lämnat tv-rutan bakom sig. I podcasten delar de med sig av sitt nya familjeliv, men de vidrör också tyngre ämnen, som psykisk ohälsa.

I ett avsnitt av podcasten berättar Nina att hon hade en svår barndom. Hennes pappa, som ursprungligen kommer från Serbien, blev nämligen utvisad från Sverige efter att han misshandlat Ninas mamma.

Under Ninas uppväxt fortsatte hennes mamma att träffa våldsamma män, vilket ledde till en otrygg miljö för Nina och hennes syskon. 

– Hur lever jag ens i dag? Som fick bo med de här i flera år under hela min uppväxt. Det har varit väldigt tufft, säger Nina och fortsätter:

– Jag kände ett väldigt starkt hat mot min mamma ju äldre jag blev, för när jag kom in i tonåren kände jag ’Hur har hon inte skyddat mig? Varför har hon släppt in de här männen i vårt hem? Min mamma var helt ihjälslagen vissa gånger och det var ingen som gjorde något, de bara lät mig bo där.

LÄS MER: 

Josephine Qvist öppnar upp om svåra tiden: "Ta mitt liv"

Lisa Ajax visar upp mysiga stunden med dottern – efter hatet

Linn Hegdals ord till Filip – efter beskedet: "Aldrig"

stats