Lovisa Worge säljer lyxiga lägenheten – se bilderna här

Lovisa Worge säljer lyxiga lägenheten i innerstan.
Lovisa Worge säljer lyxiga lägenheten i innerstan. - Foto: STELLA/Tor Gunnar Berland STELLA Pictures/ddp/abaca press
Dela på Pinterest
Lovisa Worge har under åren varit hemlighetsfull kring sin lägenhet. Nu visar hon äntligen upp den lyxiga bostaden, eftersom hon har lagt ut den till försäljning.

Lovisa Worge, 27, började sin karriär som Bianca Ingrossos, 29, assistent. 

Trots att Lovisa från början var inställd på att de endast skulle ha en arbetsrelation, fann de så småningom en djup vänskap till varandra. 

MISSA INTE: Lovisa Worge och pojkvännen Gullek splittras – känslosamma orden

Bianca Ingrosso om Lovisa Worge: "Vi hade ingen kontakt"

Bianca har tidigare gästat podcasten "Måndagsvibe", där hon berättade hur det gick till när hon och Lovisa hittade varandra.

– Hon jobbade för mig i kanske sju månader innan vi ens började hänga. Det var länge, berättar Bianca om vänskapen med Lovisa. Hon fortsätter:

– Det var bara jobb, vi pratade ingenting privat. Efter jobbet, hon gick hem och jag gick hem. Vi hade ingen kontakt. Sen var det någon kväll som jag frågade om hon inte skulle följa med oss och hänga. Då var hon med i två timmar för att hon inte ville verka för på, och sen skedde det bara jättenaturligt.

Lovisa var assistent till Bianca i många år och blev också även en del av Caia Cosmetics, det populära sminkvarumärke Ingrosso driver. 

Idag har Bianca Ingrosso en ny assistent, men de bästa vännerna jobbar fortfarande ihop. De driver nämligen smyckesvarumärket Ani Jewels tillsammans. 

LÄS MER: Filip Lamprecht lämnar igen – bara dagar efter Över Atlanten

Lovisa visar upp lyxiga lägenheten

Lovisa är idag även en populär influencer och delar med sig av sin glamourösa vardag i sociala medier. 

Under åren har hon dock valt att hålla sin lägenhet under radarn, men i samband med att hon nu ska sälja lägenheten finns det exklusiva bilder på hemmet.

"Säljer min första lägenhet. Den här lägenheten har den lugnaste energin, alla som har besökt säger det. Min trygga plats och den första lägenheten jag köpte till mig själv. Jag har tänkt på att sälja den ett tag, men tiden har inte varit rätt. Men nu är det det. Jag hoppas att nästa person kommer älska den så mycket som jag har", skriver Lovisa på bilden. 

Se alla bilder på lägenheten här

MISSA INTE: Bianca Ingrosso om relationen till Olivers flickvän Zoe

LÄS MER:

Ciara Jansons ärliga ord om familjen: "Gå aldrig..."

Filip Lamprecht lämnar igen – bara dagar efter Över Atlanten

Peg Parnevik talar ut om måendet – mörka tankarna

stats