Erica Lindberg hyllas efter avklädda gravidbilden

Erica Lindberg visar upp gravidmagen.
Erica Lindberg visar upp gravidmagen. - Foto: Fredrik Sandberg/TT 10300
Dela på Pinterest
Erica Lindberg är en svensk influencer och tidigare reality-profil. Nu hyllas hon för en avklädd gravidbild.

Erica Lindberg, 28, blev ett känt namn hemma i stugorna efter att hon gjort entré i Paradise Hotel. Totalt har hon medverkat i programmet tre gånger, och 2019 tog hon dessutom sig ut ur huset som vinnare. 

MISSA INTE: Nina Glimsell opererar intima kroppsdelen: "Inte gått bra"

Marcelo Pena kastade kulan på Erica Lindberg

Under finalavsnittet när hon tillsammans med Marcelo Pena kröntes till vinnare, blåste Marcelo dock Erica och hon lämnade utan några prispengar.

– Jag är som "Paradise hotels" Zlatan. Jag har fått mest pengar av alla vinnare, jag har legat mest inne i huset och nu åkte jag heller aldrig ut under säsongen, sa Marcelo till TT efter vinsten. 

Marcelo och Erica vann Paradise hotel 2019. Foto: Anders Wiklund/TT

Erica Lindbergs gravidlycka: "En helt ny era i livet"

I dag har Erica lämnat reality-tv bakom sig. Under sommaren 2024 berättade hon nämligen att hon väntar barn. För Aftonbladet berättar Erica att hon under de senaste åren genomgått ett jobbigt uppbrott med sitt ex, och valt att hålla mycket av sit liv privat.

– Det känns jätteroligt och spännande. Det är som en helt ny era i livet. Jag har generellt sett inte varit öppen om mitt liv när det kommer till det mesta de senaste åren. Det blev bara så eftersom jag hade en tuff period efter att jag och mitt ex gjorde slut. Så det blev naturligt att jag inte har delat något som hänt egentligen. 

I somras kändes det dock rätt att berätta om lyckan, som inte var planerad. 

– Det var helt oplanerat. Sedan har jag ju alltid velat ha barn men jag har absolut inte haft det i tankarna just nu men så blev det så. När jag väl ”plussade” och insåg att jag var gravid blev det helt plötsligt självklart för mig.

"En stor sorg hos mig"

Graviditeten har stundvis varit tuff, men Erica har alltid sett till att dela med sig av känslorna med sina följare på Instagram. Erica har nämligen ingen kontakt med sin mamma, och hon känner sig ofta ensam. 

"Jag känner mig väldigt ofta väldigt ensam. Jag strugglar med hormoner som pikar & känslor som sköljer över mig. Jag är rädd, för allt möjligt. Jag trodde inte att det skulle vara såhär jobbigt att göra den här resan men jag kämpar, varje dag. Det är också mycket som är självklart för vissa men som andra inte har. Jag har t.ex ingen kontakt med min mamma idag och det är en stor sorg hos mig att inte få ha det stödet som för många är så självklart."

Erica hyllas efter avklädda gravidbilden

Nu har Erica tagit ton på Instagram igen, men denna gång med ett positivt budskap. Erica har nämligen genomfört en photoshoot med gravidmagen, som hon nu visar upp.

I kommentarsfältet rullar hyllningarna in på löpande band. 

"Så fin är du, och mini", skriver en person.

"Hon är som en stjärna lyser hela tiden", tillägger en annan. 

"Gudinna", säger en tredje. 

LÄS MER: 

Viktor Frisks framtidsbesked med Samir: “Gömma oss”

Okända anledningen – därför är Mauris flickvän hemlig

Duplantis förlovningsring till Desiré kostar en förmögenhet

stats