Ciara och Måns Zelmerlöws romantiska resa – intima bilden

Här fångas Måns och Ciaras intima stund på bild.
Här fångas Måns och Ciaras intima stund på bild. - Foto: Anders Wiklund/ TT Stella Pictures
Dela på Pinterest
I maj 2024 avslöjade Måns Zelmerlöw att han och frun Ciara Janson går igenom en svår tid. Nu syns paret på en minst sagt intim bild tillsammans.

Måns Zelmerlöw, 38, och Ciara Janson, 37,  har haft ett hektisk år. Paret har nämligen inte bara bollat med artistkarriärer och småbarnsliv, utan de har också gått igenom en kris i deras relation. 

MISSA INTE: Erica Lindberg hyllas efter avklädda gravidbilden

Måns Zelmerlöw om otroheten: "Ett bekräftelsebehov"

I det offentliga rummet började det hela med att Ciara avföljde sin make på Instagram, vilket sedan ledde till spekulationer om att det knakade i fogarna mellan makarna.

Många undrade om det handlade om en otrohet, eftersom Måns varit öppen med att han varit otrogen i tidigare relationer. 

I tv-programmet "Tillsammans med Strömstedts" 2021 berättade Måns att den upprepade otroheten i hans kärleksrelationer handlat om ett bekräftelsebehov. 

– Det var nog en kombination av du hade ett bekräftelsebehov som ville stillas, plus att du kanske inte var nöjd eller glad i ditt förhållande. I kombination med att det festades extremt mycket i de perioderna. För så är det ju, är du på turné och har gigat så blir det ju gärna lite fest efteråt, sa Måns då.

Måns har tidigare varit otrogen. Foto: Anders Wiklund / TT

När Måns Zelmerlöw träffade Ciara Janson

När Måns träffade den brittiska skådespelerskan Ciara Janson 2016 förändrats allt. Paret träffades på ett bröllop, och Måns föll direkt. 

– Hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns sagt i P4 Extra.

Men lite intresserad var hon visst, för efter bröllopet dröjde det inte länge innan relationen var ett faktum.

2019 gifte de sig, och i dag har Måns och Ciara sönerna Albert och Ossian. Ciara har också sonen Archie från en tidigare relation. 

Måns Zelmerlöw föll direkt för Ciara Janson. Foto: Stella Pictures

Måns Zelmerlöw om tuffa tiden

När ryktena om en otrohet tog fart under våren 2024, var det också en del som undrade Måns var inblandad i ett uppmärksammat sexköp som Stoppa Pressarna tidigare skrivit om. 

Till slut fick Måns nog och uttalade sig i media.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han då till Aftonbladet och fortsatte:

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn.

LÄS MER: Måns Zelmerlöw och Ciara återförenade – efter skakiga tiden i äktenskapet

Här syns Måns och Ciaras intima stund på bild

Under sommaren ser det ut som att Måns och Ciara har reparerat relationen. Nu delar de nämligen en kärleksfull bild på Instagram, från en roadtrip tillsammans med barnen.  

I en händelse delar Måns med sig av några stunder från dagen. På en av bilderna lyfter Måns upp Ciara och kysser henne. Ovanför paret syns ett rött hjärta. 

LÄS MER: 

Viktor Frisks framtidsbesked med Samir: “Gömma oss”

Måns Zelmerlöws kärlekshyllning till Ciara: "Står ut med mig"

Maja och Victor Nilsson Lindelöfs nya våning i Stockholm

stats