Nina Glimsell i tårar – efter händelsen med familjen

Nina Glimsell i chock efter överraskningen.
Nina Glimsell i chock efter överraskningen. - Foto: Stina Stjernkvist/TT Instagram/ninaglimsell
Dela på Pinterest
Nina Glimsell fick sig en ordentlig chock efter att hennes familj överraskade henne under helgen. På Instagram delar hon med sig av händelsen.

Nina Glimsell, 30, är är en svensk influencer och tidigare reality-profil. Hon gjorde först entré i rampljuset i Paradise hotel 2018, men har också deltagit program som "Ex on the beach".

MISSA INTE: Influencern väntar barn igen – med hemliga pojkvännen

Nina Glimsell stjärna i Paradise Hotel 2018

Nina gjorde succé som realitystjärna, och under sin medverkan i Paradise hotel fick hon också med sig en pojkvän i bagaget, nämligen Marcelo Pena. Efter inspelningen flyttade Nina från Göteborg till Stockholm för att bo tillsammans med den nya pojkvännen.

Relationen med Marcelo blev dock kortvarig, eftersom det visade sig att han gjort saker bakom Ninas rygg. I podcasten "I sanningens namn" har Nina berättat om den tuffa tiden.

– Jag kände aldrig riktigt att jag dög. Och sedan så fick reda på saker som gjorde att jag helt bröt ihop. Och detta hade hänt under sommaren då jag trodde att vi var som kärast, sa hon då. 

MISSA INTE: Nina Glimsells lycka med pojkvännen – visar upp gravidmagen

Relationen med Marcelo blev kortvarig. Foto: Stina Stjernkvist/TT

Nina Glimsells lycka med pojkvännen

Trots att allt inte gick som planerat när Nina flyttade in hos pojkvännen från Paradise hotel, har hon i dag hittat kärleken på nytt. Nina är nämligen tillsammans med hockeyspelaren Philip Elgeståhl

Till en början valde Nina att hålla relationen med Philip privat, och det dröjde till deras förlovning 2021 innan hon ens visade upp honom på Instagram. 2022 fick de också sitt första barn tillsammans, sonen Phoenix. 

Under sommaren 2024 kom det glada beskedet att Nina och Philip väntar ännu ett barn. 

Nina Glimsell i chock efter överraskningen

I samband med Ninas andras graviditet ordnade hennes familj en "babyshower" för Nina. Firandet kom som en total överraskning för Nina, som visar upp chocken på Instagram

"Blev överraskad igår med babyshower av familjen. Största och finaste överraskningen var att mormor 92 år var där också! Familjen är det finaste jag vet, hjärtat är fyllt med kärlek!", skriver Nina i inlägget. 

LÄS MER: 

Ciara och Måns Zelmerlöws romantiska resa – intima bilden

Erica Lindberg hyllas efter avklädda gravidbilden

Viktor Frisks framtidsbesked med Samir: “Gömma oss”

stats