Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

6 saker ditt ex ser att du gör och tolkar som att du fortfarande är kär

Dela på Pinterest
Du kanske inte tänker på det – men de här sakerna går inte obemärkt förbi hos ditt ex. Gör du de här sakerna så kanske ditt ex kommer tro att du fortfarande är kär.

1. Att du kollar ditt ex stories

Att du är det första namnet som dyker upp när ditt ex ska spana in vilka som sett hens stories får dig att framstå som kärlekskrank. Även om du gått vidare och kan skylla på algoritmer som hänger i sen den tiden ni likeade allt på varandras Insta så kommer hens ego definitivt säga att du fortfarande är kär.

2. Att du kollar ditt ex nya flammas stories

Den här är mer svår att prata bort. Har du stalkat upp hens nya flört och kollat igenom stories eller deeplikeat något så kommer det antagligen komma fram till ditt ex och hen kommer då tro att du inte släppt taget än.

3. Du ber din kompis att kolla ditt ex nya flammas stories

Jodå, det kommer också komma fram och du kommer inte bara framstå som kär, utan även lite smått som ett galet ex.

4. Du skickar casual snaps till hens vänner

De var ju dina vänner också i och med att ni alltid hängde ihop, men om ni inte snapade då så kan det framstå som ett försök till att klamra sig fast i hens kompiskrets.

5. Ni stöter på varandra varje gång ni är ute

Om du vet med dig att det inte är en slump att ni träffas ute eftersom du snapat med hens polare hela kvällen och frågat efter deras planer så vet garanterat ditt ex om det också.

6. Du "råkar" fickringringa ofta (speciellt lördagar 04:00)

Ingen går på det här. Varken du eller ditt ex.

Mer:

7 typiska inredningsdetaljer som killar älskar – men tjejer hatar

7 typiska inredningsdetaljer som tjejer älskar – men killar hatar