Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kändisar som gifter sig och förlovar sig 2019

Dela på Pinterest
2019 bjuder verkligen på kärlek och romantik i kändisvärlden. Se alla kändisar som gift sig eller förlovat sig under året i vår lista.

Nicole Falciani och Eric Saade

Nicole Falciani och numera fästmannen Eric Saade är det första kändisparet som gått ut med att de förlovat sig 2019. Paret har varit på semester i Dubai över jul och nyår och på bloggen skriver Nicole att det varit hennes första lediga tid från bloggen på 11 år. Vad passade inte bättre då än att förlova sig?

På en bild på Instagram visar nu Nicole upp ringen som hon poserar med på en strand i Dubai. Till bilden skriver hon "I SAID YEEEEEEEEEEEEEES".

Nicole Falciani och Eric Saade förlovade sig 2019.
Nicoles bild på Instagram gör succé. Bild: Instagram/Nicole Falciani

På kort tid har bilden fått tusentals likes och lyckoönskningar till det nyförlovade paret. Även Eric Saades bild där han visar upp förlovningsringen lite närmare har gjort succé på Instagram.

"Happy New Year... And she said YES.", skrev Eric på sin Instagram.

Nicole Falcianis förlovningsring.
Och ringen som Eric friade med är hur vacker som helst! Bild: Instagram/Eric Saade

Eric och Nicole träffades av en slump för fyra år sedan när Nicole skulle intervjua honom för en tidning skriver Hänt. Därefter har paret flyttat ihop, skaffat hund och matchande tatueringar som de visade upp tidigare i år.

Tatueringen föreställer konturerna på Musse Pigg och Mimmi Pigg. De är placerade på insidan av armvecket.

Nicole Falciani och Eric Saades tatueringar.
Nicole Falciani och Eric Saades kärlekstatueringar. Bild: Instagram/Nicole Falciani

Under 2019 så väntar inte bara förlovningar och bröllop. Det kommer även bli en ordentlig babyboom i kändisvärlden. Det är redan många kändisar som gått ut med att de är gravida och kommer föda under 2019. Se hela listan med alla kändisar som blir föräldrar nästa år i videon nedanför.

Mer:

Kändisarna som är gravida och väntar barn 2019