Så vet du om du är bekväm i din relation – 4 avslöjande tecken

- Foto: Foto: nd3000/Shutterstock.com
Dela på Pinterest
Är du bekväm i ditt förhållande med din partner? Läs det här och se efter hur många som stämmer in på er!

Oftast blir man mer och mer bekväm i en relation ju längre tiden går. Men har du fortfarande några spärrar kvar och funderar på om du verkligen kan vara dig själv till 100 procent med din partner? Julie Spira, som är dejtingexpert, vägleder oss. Läs det här för att ta reda på om ni båda är bekväma i förhållandet.

Ni stressar inte över småsaker

Julie Spira, som är dejtingexpert, menar att det är en bra sak om du och din partner delar Netflix-konto. Till tidningen Elite Daily säger hon att det kanske kan låta konstigt, men att det visar på att ni två litar på varandra och vågar dela känslig information. 

Kan ni ge er bankkod eller kanske inlogg till datorn utan tvekan? Ja, då är ni troligen bekväma och säkra på varandra.

Ni har smeknamn på varandra

Pratar ni bebisspråk eller har konstiga smeknamn på varandra som bara ni två förstår? Det är bra! En studie menar också att smeknamn är tecken på ett starkt förhållande. Dessutom är det ju så gulligt, så keep going!

Foto: Pexels

Ni kan slappna av i varandras sällskap

I början vill man alltid vara "fin och fixad" för sin dejt eller nyblivna partner – och visst är det härligt! Men det gäller också att du kan vara precis som du är och veta att hen behandlar dig som en prinsessa även då. 

– När du känner dig bekväm i ditt förhållande betyder inte det att du är lat, det betyder bara att du har en chans att vara dig själv, säger dejtingexperten Spira.

Ni har rutiner 

Att ha rutiner som par är ett gott tecken på att ni är bekväma i er relation. Ni hör av er regelbundet och vet till exempel att ni kommer ses på helgen, trots att ni inte har "bokat in det". Det är bra att ha rutiner och checka in hos varandra när ni inte ses.

– Då är du aldrig riktigt orolig för att inte höra något ifrån dem, menar Spira.

Källa: Elite Daily

Det finns en del saker som man går igenom som par som gör att man blir riktigt starka ihop. Om ni har tagit igenom er det här finns det stor chans att förhållandet kommer hålla. Se i videon nedan.

Mer:

Nervös inför första dejten? 5 tips som kommer göra dejten lyckad

Om ditt ex gjorde det här borde ni aldrig bli tillsammans igen