Kylie Jenner och Travis Scotts gemensamma tatuering – så ser den ut

Kylie Jenner och Travis Scott, tatuering
Kylie Jenner och Travis Scott har gjort en gemensam tatuering. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Kylie Jenner och Travis Scott tatuerade sig nyligen men har hållit motivet hemligt – tills nu. Nu får följarna se den gemensamma tatueringen.

Superkändisen Kylie Jenner är duktig på att hålla hemligheter. När hon var gravid lyckades hon lura hela världen genom att inte visa gravidmagen. Men nu till något helt annat – let's talk about her latest tattoo!

Kylie Jenner tatuerade sig nämligen med Travis Scott på hans födelsedagsfirande. Men på sociala medier fick följarna inte se själva motivet – de visste bara att paret var på plats hos en tatuerare. 

Paret kom tillsammans på MET-galan 2019. Foto: Stella Pictures

Men nu är det tatueraren, som går under namnet @jonboytattoo på Instagram, som delar de första bilderna på Kylie och Travis gemensamma tatuering. På tatueringen, som syns på den bakre armen, står det "Stormi". Föräldrarna har alltså valt att tatuera in dotters namn och dedikera den till henne.

Se tatueringarna här!

Foto: Instagram/ jonboytattoo
Foto: Instagram/ jonboytattoo

För inte så längesedan fyllde Stormi år – något som firades med ett hejdundrande kalas. Man kan säga att partyt verkligen bjöd på EXTRA ALLT. Se bilderna från festen i videon nedan.

Mer:

Jordyn Woods om natten med Tristan Thompson: "Han kysste mig"