Simons ärliga ord om "Bonde söker fru" – ett år efter inspelningen

Bonde söker fru-Simon berättar om kärleken.
Bonde söker fru-Simon berättar om tiden i programmet och om den nya kärleken. - Foto: TV4
Dela på Pinterest
Simon Ohlsson hittade inte kärleken i Bonde Söker fru 2018, och tur var väl det! Nu berättar han om känslorna under inspelningen och ger världens kärleksförklaring till sin flickvän Amanda.

Bonde-Simon som du troligen känner igen från tv-rutan i Bonde söker fru 2018 hittade inte kärleken i programmet. Men efter en tuff tid efter uppbrottet från Frida, som var den sista tjejen på gården, fick Simon upp ögonen för någon annan – en tjej som han hade träffat genom Facebook.

Uppdateringen på sociala medier har varit knapp, tills nu! Nu delar Simon äntligen en bild på sin flickvän Amanda med en riktig kärleksförklaring, samtidigt som han öppnar upp sig om känslorna under inspelningen.

Simons kärleksliv – ett år efter Bonde söker fru

För ett år sedan var Bonde söker fru-inspelningen igång och Simon berättar att förväntningarna på att bli kär var höga. "Allting var så pirrigt, spännande och nervöst. Jag tror inte jag har varit så nervös så många gånger på så kort tid som man var då", skriver han i Instagram-inlägget.

Men romansen i programmet blev kortvarig, och Simon lämnades sviken på gården. "Visst jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev hade jag inte ens önskat min värsta fiende", säger han.

Men med facit i hand berättar nu Simon att det inte var meningen att han skulle hitta kärleken i TV – då hade han ju aldrig träffat sin livs stora kärlek Amanda.

"Du har verkligen visat mig vad kärlek är. Vi är verkligen gjorda för varandra och jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mig hel i mitt hjärta", skriver Simon.

Och trots att Amanda är en "stadstjej" verkar livet på gården passa henne perfekt.

"Inte trodde jag att man, på så få gånger, kunde lära någon stadstjej hur man kör traktor och vagn och hur kor fungerar. Det måste nog bo en liten bonne i dig!" avslutar han inlägget med.

Vill du veta mer hur romansen började mellan Simon och Amanda? Ta en titt i videon här.

Mer:

Amanda Håkansson är Bonde-Simons nya flickvän

Så träffade Bonde söker fru-Simon nya flickvännen