Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Simons ärliga ord om "Bonde söker fru" – ett år efter inspelningen

Bonde söker fru-Simon berättar om tiden i programmet och om den nya kärleken.

Dela på Pinterest
Simon Ohlsson hittade inte kärleken i Bonde Söker fru 2018, och tur var väl det! Nu berättar han om känslorna under inspelningen och ger världens kärleksförklaring till sin flickvän Amanda.

Bonde-Simon som du troligen känner igen från tv-rutan i Bonde söker fru 2018 hittade inte kärleken i programmet. Men efter en tuff tid efter uppbrottet från Frida, som var den sista tjejen på gården, fick Simon upp ögonen för någon annan – en tjej som han hade träffat genom Facebook.

Uppdateringen på sociala medier har varit knapp, tills nu! Nu delar Simon äntligen en bild på sin flickvän Amanda med en riktig kärleksförklaring, samtidigt som han öppnar upp sig om känslorna under inspelningen.

Simons kärleksliv – ett år efter Bonde söker fru

För ett år sedan var Bonde söker fru-inspelningen igång och Simon berättar att förväntningarna på att bli kär var höga. "Allting var så pirrigt, spännande och nervöst. Jag tror inte jag har varit så nervös så många gånger på så kort tid som man var då", skriver han i Instagram-inlägget.

Men romansen i programmet blev kortvarig, och Simon lämnades sviken på gården. "Visst jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev hade jag inte ens önskat min värsta fiende", säger han.

Men med facit i hand berättar nu Simon att det inte var meningen att han skulle hitta kärleken i TV – då hade han ju aldrig träffat sin livs stora kärlek Amanda.

"Du har verkligen visat mig vad kärlek är. Vi är verkligen gjorda för varandra och jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mig hel i mitt hjärta", skriver Simon.

Och trots att Amanda är en "stadstjej" verkar livet på gården passa henne perfekt.

"Inte trodde jag att man, på så få gånger, kunde lära någon stadstjej hur man kör traktor och vagn och hur kor fungerar. Det måste nog bo en liten bonne i dig!" avslutar han inlägget med.

View this post on Instagram

Som ni har märkt så är jag inte mycket för att lägga upp saker på sociala medier😂 Men plötsligt så händer det😉 För ett år sen så var bonde söker fru inspelningen i full gång. Förväntningarna på att bli kär var ju stor. Allting var så pirrigt,spännande och nervöst. Jag tro inte jag har varit så nervös så många gånger på så kort tid som man var då. Samtidigt som att de var ju än spänning i det hela att alting som gjordes skulle va på film. Inte varje dag som man har en kamra springandes efter sej. Och jag som inte äns gillar att bli fotat!! Hur fan kunde jag gå med på dehär tänkte jag flera gånger under den sommaren. Men jag tänkte det att klara jag dethär så kommer jag klara så mycket mer i livet. Iallafall så gick det inte riktigt som jag hade tänkt. Vist jag blev ju kär och så men att jag skulle bli så sviken som jag blev hade jag inte ens önskat min värsta fiende. Det tog hårt på mej att inte kunna prata om det när folk frågar hur det gick. Att bara knipa käft det var mycket jobbigt. Men tur att man har så fina vänner och familj som lysnar på en när man behöver prata. Men nu med facit i hand så var det inte meningen att jag skulle hitta kärleken i programmet. För hade jag gjort det så hade jag aldrig hittat mitt livs största kärlek Amanda Håkansson# du gör mej så otroligt lycklig😍 du har verkligen visat mej vad kärlek är Vi är verkligen gjorda för varandra jag hade inte kunnat drömma om en sån fin tjej som du. Du gör mej hel i mitt❤ En dag med dej är som att sväva på ett moln. jag älskar dig ❤ Inte trodde jag att man kunde lära någon stats tjej på få gånger hur man kör traktor och vagn och hur kor fungerar. Det måste nog bo en liten bonne i dej 😉 Glad midsommar till er alla 🌞

A post shared by Simon Ohlsson (@simonohlsson92) on

Vill du veta mer hur romansen började mellan Simon och Amanda? Ta en titt i videon här.

Mer:

Amanda Håkansson är Bonde-Simons nya flickvän

Så träffade Bonde söker fru-Simon nya flickvännen