Tjejerna avslöjar gränsen för otrohet: "När ens partner tänker på någon annan"

57 procent tycker att ens partner är otrogen om man flirtar med kollegan. - Foto: Canva.
Dela på Pinterest
Vart går egentligen för otrohet? Vi har frågat våra läsare vad de tycker. Läs nedan!

För vissa är otrohet när ens partner gillar bilder på en annan person eller om man upptäcker att sökhistoriken är raderad. Andra kan istället aldrig förlåta fyllehånglet på krogen. I en undersökning gjord på vårt Instagram-konto har vi frågat våra läsare vad de tycker att gränsen går för att anses vara otrogen. Läs nedan! 

Otrohet – "När ens partner tänker på någon annan" 

27 procent av tycker att de det går för långt när ens partner tänker sexuella tankar om en annan person. Flera följare skriver att dem tycker att det är jobbigt att tänka på att ens partner tycker någon annan ser bra ut och att hen tänker på denne på samma sätt som den hen är i relation med.  

Otrohet – "För mig går gränsen vid fyllehångel"

En annan majoritet på 41 procent menar att det är noll tolerans mot att ens partner råkar hångla på krogen under fyllan. De skriver att många använder alkoholen som en ursäkt när de gjort något dumt men menar att det inte är tillräckligt för att bli förlåten. De säger att alla vuxna människor har ett eget ansvar och när en sådan gräns är nådd, då är den nådd och går inte att läka. 

Läs mer: Så får du tillbaka självförtroendet – efter otrohet

Otrohet – "Gränsen för otrohet går när ens partner ligger med någon annan" 

55 procent säger istället att den faktiska gränsen är när partnern ligger med någon annan. Vissa förklarar att det inte är några problem om hen tycker att andra är snygga eller tänker sexuella tankar om någon så länge man själv är huvudpersonen. 

Vart gränsen går för otrohet är individuell. Vad tycker du? Foto: Canva.

Otrohet – "När partnern är lite väl trevlig med kollegan" 

Majoriteten av våra följare, närmare bestämt 57 procent, anser att man är otrogen om man upprepade gånger är flirtig mot kollegan. De tycker att om man bland annat går steget längre om man börjar säga samma saker till kollegan som till ens partner.

Läs mer: Kan man förlåta otrohet? Så konfronterar du din partner

Vad tycker du att gränsen går för otrohet? 

Glöm inte att gilla oss på Facebook!