Vårens största sminktrend 2019: Här är produkten du måste ha

Sminktrender våren 2019: Så hittar du rätt rouge. - Foto: Modette
Dela på Pinterest
I vår vill vi blossa liv i våra kinder med rouge. Vi har listat det bästa rouget i butik just nu så du kan haka på trenden.

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Den viktigaste produkten i sminkväskan denna vår är utan tvekan rouget. Rosiga kinder ger liv till din look och du kommer se pigg och fräsch ut hela dagen.

Vi har listat vår favoritrouge som vi älskar i #Modettelovesspring19.

Rouge ger inte bara ett fräscht och friskt intryck. Det får även ditt smink att poppa och det skapar volym då sminket inte plattar ner ditt ansikte. Makeup-artisten, Sandra Linné på Make up Store, förklarar det som att vårt ansikte är som ett vitt papper efter att vi lagt vår bas med foundation.

För att skapa naturliga dimensioner och former i ansiktet måste vi addera contour, solpuder, rouge och gärna lite highligter för att få tillbaka de naturliga formerna i ansiktet som plattas ut när man lägger en enfärgad bas.

Ett plus är att det galet snyggt också! Vi har listat Make up Stores rouge som vår absoluta favorit i år. Den finns i 13 olika nyanser. På bilden nedan bär Aretha färgen "Coral Lace".


Rouget kan du köpa i butik och det blir ditt för enbart 230 kronor!

Hur applicerar man rouget bäst?

Använd en mjuk borste för ett mjukare resultat och kom ihåg att vara lätt på handen. Makeup-artisten Sandras råd är att sminka mjukt, flera gånger istället för att gå på hårt och riskera att det blir för mycket.

Ett annat tips hon delar med sig av är att sminka sig lätt med rouget i pannan, hakan och på ögonlocken för en mer naturlig finish.

Se alla produkter som vi listat som vårens måsten i #Modettelovesspring listan som du hittar här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Mer:

Modette listar vårens hetaste trender i #Modettelovesspring19

Vårens trendigaste sneakers 2019