8 produkter för dig som vill ha långt hår – snabbt!

Långt hår
8 produkter för dig som vill ha långt hår – snabbt
Dela på Pinterest
Känns det som att ditt hår aldrig växer längre än till axlarna? Då kanske ditt hår behöver lite hjälp på traven. Modette har hittat 8 grymma produkter för dig som vill att håret ska växa!

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

För dig som vill ha längre hår 

Visst är det fint med långt hår – men att spara ut det kan ibland känns tröstlöst och som att det tar en evighet. Långt hår kräver kärlek och omtanke och det finns faktiskt produkter som kan hjälpa håret på traven.

Modette tipsar om 8 produkter som får fart på hårväxten.

1. Redken Extreme Lenght tro

En serie för långt hår som med schampo, balsam och leave-in från Redken. Produkterna innehåller biotin och ricinolja som främjar hårväxten och stärker håret från rot till topp. 

Klicka hem Schampo här.

Klicka hem Balsam här.

Klicka hem Extreme Length leave in-behandling här.

2. Kevin MurphyPlumping

Plumping Body Mass är avsedd att ge volym till fint eller tunt hår och är utformad för att ge fyllighet och tjocklek till håret. Produkten används på torrt hår genom att spraya den nära rötterna för att skapa volym och struktur. Du hittar den här!

2. Kérastase Resistance Serum Extentioniste scalp serum

En bästsäljande favorit! Ett serum från Kérastase som hjälper dig att få långt och vackert hår. Applicera serumet i torrt eller fuktigt hår och massera in i hårbotten. Skölj inte ur produkten. En grym produkt som får håret att växa snabbare. Klicka hem serumet härifrån!

3. Kérastase Resistance Extentioniste Thermique leave-in

Värmeskydd i form av en gelcreme som skyddar längderna och topparna från skador. Applicera produkten innan du använder värmeverktyg. Klicka hem den härifrån!

4. Olaplex Hair Perfector No 3

En hemmabehandling som stärker håret på djupet. Detta är en kur som gör att ditt hår ser och känns friskare ut. Klicka hem den härifrån!

5. Olaplex No.0 Kombinera No.3 och No.0 för en revolutionerade 2-stegsbehandling. Använd No.0 i torrt hår och låt verka i 10 minuter och applicera sen No.3 och låt dem verka tillsammans i 10 minuter. Skölj ur produkterna och tvätta håret med schampo och balsam – ditt hår kommer att tacka dig! Klicka hem den här ifrån!

6. Mason Pearson Pure Bristle Handy Dark Ruby


Hårborstarnas Rolls-Royce. Alla andra hårborstar kan slänga sig i väggen för ingen annan borste kan mäta sig med denna. En mjuk och smidig borste som masserar och stimulerar hårbotten. Om du tar hand om denna borste så kommer den hålla i många år vilket gör det till en bra investering. Klicka hem den härifrån!

7. Kent Brushes Schampoborste - Mint

En schampoborste att använda i duschen. Borsten har mjuka piggar som ger hjässan en härlig skalpmassage och väcker hårbotten till liv. Klicka hem den härifrån!

8. SugarBearHair Vitamins

Vitaminer som stärker håret från insidan. Tabletterna innehåller en kombination av olika vitaminer och mineraler som vitamin A och Biotin. Klicka hem vitaminerna härifrån!

9. Rosmarinolja

Rosmarinolja har visat sig vara en framgångsfaktor för att få håret att växa mer och snabbare. Du hittar rosmarinoljan här!


Hur får jag håret att växa snabbt?

  • Använd produkter som passar ditt hår och din hårbotten
  • Tvätta inte håret för ofta
  • Borsta inte håret när det är blött
  • Sov med fläta
  • Ät en varierad kost och ta gärna tillskott av vitaminer
  • Använd alltid värmeskydd om du använder värmeverktyg
  • Använd bra produkter
  • Toppa håret regelbundet
  • Använd hårinpackning en gång i veckan

Artikelbild: Unsplash/ Averie Woodard


Läs mer:

Så får du tjockare hår – här är produkterna som hjälper

Populära hårtrender 2023 – frisyrerna och färgerna att satsa på

Latte makeup – produkterna du behöver till sminktrenden

Sminktrender– två sminklooks att göra i sommar

Hur får man håret att hålla? – 8 tips för en hållbar frisyr