Farmen-Viktor svarar på hårda kritiken: "Mår så dåligt"

Viktor Bergström från "Farmen" 2023.
Viktor Bergström slår tillbaka efter hatet. - Foto: TV4.
Dela på Pinterest
Viktor Bergström har fått ta emot både ris och ros efter sin medverkan i Farmen 2023. Nu väljer han att svara på den hårda kritiken.

Det är finalvecka i Farmen 2023 och endast fyra deltagare återstår. De som tagit sig till semifinal gör upp om en halv miljon kronor är Asiatou TourayNebil Davidsson, Tora Brandström och Viktor Bergström. Den sistnämnda har blivit något utav en stark tv-personlighet som har fått motta både kärlek och kritik från programmets tittare. 

Läs mer: Viktor erkänner fusket i Farmen: "Kan stämma"

Nakenstädningen i Farmen

Under de sista dagarna på inspelningen fick deltagarna i uppdrag att städa hela gården, något som Viktor gjorde näst intill naken. När Farmen delade en bild från städningen, möttes det av starka reaktioner av tittarna.

"Så fånigt att gå omkring halvnaken"

"Det är inte normalt att äta direkt ur kastrullen men det är normalt att städa endast klädd i ett förkläde"

Men det här var något som Viktor tog med en klackspark. 

"Jag bjuder alltid på show. Detta är bara början", skrev han på sin Instagram. 

Farmen-Viktor bemöter kritiken

Men det är inte första gången som Viktor Bergström får ta emot kritik från tittarna. Redan på inspelningen, var han medveten om att han kunde uppfattas som en elak person i programmet. 

– Jag kanske kan framstå som årets jävla idiot eller årets falskaste spelare som jag har förstått att jag kan nämnas till. Men för mig är det här ett spel och då kör man bara, säger han. 

Efter att Farmen sänts på tv, väljer Viktor Bergström att försvara sig ytterligare. 

– Till alla er som stör sig så mycket på mig och mår så dåligt, vet ni vad – gör någonting annat. För mig är det jag om är "Farmens" kung och "Farmens-Torpet"-kung. Lägg bara ner nu, det är på nu får jag byta om och gå och gymma igen för ni gav mig sån energi, jag älskar er så mycket era små haters. Puss, säger han i en video på Tiktok.

Läs mer: Efter sveket i Farmen – så ser relationen mellan Viktor och Eddie ut idag